Qatargate: Έφοδος της οικονομικής αστυνομίας στα γραφεία της ΜΚΟ του Ταλαμάνκα

Κατάσχεση εγγράφων για να εξακριβωθεί αν συνέβαλε στο ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από Κατάρ και Μαρόκο

Must Read

Η ιταλική οικονομική αστυνομία πραγματοποίησε σήμερα έφοδο στα γραφεία της ΜΚΟ No Peace Without Justice, στη Ρώμη.

Πρόκειται για τον μη κυβερνητικό οργανισμό με επικεφαλής τον Νικολό Φιγκά Ταλαμάνκα, ο οποίος παρέμεινε επί δύο μήνες έγκλειστος σε φυλακή του Βελγίου για την υπόθεση Qatargate και στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η σημερινή επιχείρηση της οικονομικής αστυνομίας είχε ως στόχο την κατάσχεση εγγράφων για να εξακριβωθεί αν η συγκεκριμένη ΜΚΟ συνέβαλε στο ξέπλυμα βρώμικου χρήματος προερχόμενου από το Κατάρ και το Μαρόκο, για λογαριασμό του Αντόνιο Παντσέρι και της οικογένειάς του.

Όπως γράφει η εφημερίδα La Repubblica, στη Ρώμη βρίσκονται αυτές τις ημέρες Βέλγοι εισαγγελείς, για να συνεργαστούν και να ανταλλάξουν πληροφορίες με Ιταλούς συναδέλφους τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This