Απειλές Μπλίνκεν για κυρώσεις στην Κίνα, εάν παράσχει στρατιωτική βοήθεια στη Μόσχα

Οι ΗΠΑ απειλούν εκ νέου τους Κινέζους, για την υποστήριξη που -θεωρούν- πως παρέχουν στους Ρώσους

Must Read

Μία μόλις ημέρα μετά την επίσημη θέση των ΗΠΑ ότι η Κίνα είναι «οτιδήποτε άλλο εκτός από ένας έντιμος μεσολαβητής» στις προσπάθειες για ειρήνη στην Ουκρανία και «πολύ ξεκάθαρα» έχει πάρει το μέρος της Ρωσίας, με τον εκπρόσωπο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Νεντ Πράις να δηλώνει πως η Κίνα παρείχε στη Ρωσία «διπλωματική υποστήριξη, πολιτική υποστήριξη, οικονομική υποστήριξη, ρητορική υποστήριξη», έρχεται η σειρά του Άντονι Μπλίνκεν να απειλήσει τους Κινέζους με κυρώσεις!

«Η Ουάσιγκτον δεν θα διστάσει να βάλει στο στόχαστρο κινεζικές εταιρείες και πρόσωπα, επιβάλλοντάς τους κυρώσεις, εάν το Πεκίνο παραβιάσει τις κυρώσεις που έχουν επιβάλει οι ΗΠΑ στην Ρωσία για τον πόλεμο στην Ουκρανία», δήλωσε σήμερα ο  υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ .

https://twitter.com/AZgeopolitics/status/1630564635572150273

Εάν η Κίνα παράσχει στρατιωτική βοήθεια στην Μόσχα για τον πόλεμο στην Ουκρανία, θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα για τις σχέσεις του Πεκίνου με χώρες σε όλο τον κόσμο, πρόσθεσε ο Μπλίνκεν, μιλώντας σε δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποιεί στο Καζακστάν και το Ουζμπεκιστάν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This