Βασιλιάς Κάρολος για την τραγωδία στα Τέμπη: «Η σύζυγός μου κι εγώ είμαστε σοκαρισμένοι και βαθιά λυπημένοι»

«Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών μας στην Ελλάδα δεχόμασταν πάντα την καλοσύνη και τη γενναιοδωρία του ελληνικού λαού» έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του

Must Read

Η Ελλάδα παρακολουθεί για τρίτη συνεχόμενη ημέρα τις εξελίξεις σχετικά με το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη μετρώντας νεκρούς, τραυματίες και αγνοούμενους, ενώ η διαδικασία της απόδοσης ευθυνών έχει ξεκινήσει χωρίς ακόμη να έχει εξαχθεί τελικό συμπέρασμα.

Η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου με ξένους ηγέτες και προσωπικότητες να εκφράζουν τα συλλυπητήρια και την αλληλεγγύη τους στον ελληνικό λαό και στους συγγενείς των θυμάτων.

Ανάμεσά τους ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν που έκανε στο twitter μια ανάρτηση στα ελληνικά αλλά και ο Βασιλιάς της Αγγλίας Κάρολος, που έστειλε το εξής μήνυμα:

«Η σύζυγός μου κι εγώ είμαστε σοκαρισμένοι και βαθιά λυπημένοι για τα νέα του θανατηφόρου δυστυχήματος με τα δύο τρένα στη Βόρεια Ελλάδα και θα θέλαμε να εκφράσουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες όλων αυτών που έχασαν τόσο τραγικά τη ζωή τους.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών μας στην Ελλάδα δεχόμασταν πάντα την καλοσύνη και τη γενναιοδωρία του ελληνικού λαού και οι σκέψεις και οι προσευχές μας και η συμπαράστασή μας είναι με όλους όσοι επηρεάζονται από αυτή την τρομακτική τραγωδία» ανέφερε η ανάρτηση που έγινε στα social media του Καρόλου και της Καμίλα.  

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This