Ασύλληπτη τραγωδία στο Τέξας: Τρίχρονη πυροβόλησε και σκότωσε την 4 ετών αδερφή της!

Τα κοριτσάκια είχαν μείνει χωρίς επίβλεψη ενήλικα, όταν συνέβη το κακό

Must Read

Θανάσιμα τραυμάτισε την ηλικίας τεσσάρων ετών αδερφή του ένα κοριτσάκι ηλικίας τριών ετών, όταν την πυροβόλησε κατά λάθος με ένα ημιαυτόματο πιστόλι που βρήκε γεμάτο και αφύλακτο στο σπίτι της οικογένειας στο Τέξας.

Η απίστευτη αυτή οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε χθες Κυριακή, σε διαμέρισμα στο Χιούστον, όπου τα δύο κορίτσια βρίσκονταν με τους γονείς τους και φίλους τους. Τα παιδιά ξέφυγαν κάποια στιγμή από την προσοχή των ενηλίκων και τότε συνέβη το κακό. Οι γονείς άκουσαν έναν πυροβολισμό και αμέσως έτρεξαν στο υπνοδωμάτιο, όπου βρήκαν την 4χρονη κόρη τους πεσμένη στο πάτωμα και αναίσθητη.

«Η τρίχρονη φέρεται να πυροβόλησε την 4χρονη. Φαίνεται να είναι ακούσιο», δήλωσε σχετικά ο σερίφης της κομητείας Χάρις, προσθέτοντας πως «είναι μια ακόμα τραγική ιστορία ενός παιδιού που αποκτά πρόσβαση σε ένα πυροβόλο όπλο και βλάπτει κάποιον άλλο». Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, σημειώνοντας ότι, σε καταστάσεις όπως αυτή, είναι «πολύ πιθανό» να απαγγελθούν κατηγορίες σε ενήλικες.

Αστυνομικοί που κατέφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν πως το άτυχο κορίτσι δεν βρισκόταν πια εν ζωή. Οι έρευνες, πλέον, στρέφονται στο σε ποιον ανήκει το μοιραίο όπλο και αν είναι νόμιμος κάτοχός του.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις ΗΠΑ, οι τραυματισμοί που σχετίζονται με πυροβόλα όπλα ξεπέρασαν τα τροχαία ατυχήματα και έγιναν η κύρια αιτία θανάτου μεταξύ ατόμων ηλικίας από ενός έως 19 ετών, σύμφωνα με έκθεση του 2022, η οποία δημοσιεύτηκε στο εβδομαδιαίο ιατρικό περιοδικό «The New England Journal of Medicine».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This