Ξεσπάθωσε ο Έλον Μασκ: Οι χώρες δεν πρέπει να «παραχωρούν εξουσία» στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας

Ο ΠΟΥ διαμαρτύρεται για εκστρατεία παραπληροφόρησης

Must Read

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Έλον Μασκ και τον επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, όταν ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter, έγραψε ότι οι χώρες δεν πρέπει να «παραχωρούν εξουσία» στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Ο επικεφαλής του Οργανισμού του απάντησε σε έντονο ύφος: «Οι χώρες δεν εκχωρούν την κυριαρχία τους στον ΠΟΥ. Η συμφωνία ονόματι Pandemic Accord δεν θα το αλλάξει αυτό. Η συμφωνία θα βοηθήσει τις χώρες να προφυλαχθούν καλύτερα από τις πανδημίες».

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας διαμαρτύρεται για εκστρατεία παραπληροφόρησης γύρω από την πανδημία και τον ρόλο που έπαιξε σε αυτήν.

Δεν είναι λίγες οι φωνές που τον κατηγορούν ότι επιχειρεί να καθοδηγήσει την πολιτική Υγείας των κυβερνήσεων, κυρίως από από τη στιγμή που ξεκίνησαν διεθνείς διαπραγματεύσεις ανάμεσα στα κράτη–μέλη για την αποφυγή και την αντιμετώπιση μελλοντικών επιδημιών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This