Αιφνιδιαστική ειρήνευση στον πόλεμο Σαουδικής Αραβίας – Υεμένης!

Τεράστιος θρίαμβος της Κίνας

Must Read

Απεσταλμένοι της Σαουδικής Αραβίας και του Ομάν σχεδιάζουν να επισκεφθούν την πρωτεύουσα της Υεμένης Σαναά την επόμενη εβδομάδα για να διαπραγματευτούν μια μόνιμη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός με αξιωματούχους των Χούτι που είναι ευθυγραμμισμένοι με το Ιράν και να τερματίσουν την οκταετή σύγκρουση, δήλωσαν άτομα που συμμετείχαν στις συνομιλίες στο Πρακτορείο Reuters.

Η κίνηση σηματοδοτεί ότι οι περιφερειακές συρράξεις υποχωρούν αφού οι αντίπαλοι Σαουδική Αραβία και Ιράν συμφώνησαν να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τον περασμένο μήνα μετά από χρόνια εχθρότητας και υποστηρίζοντας αντίθετες πλευρές στις συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένης της Υεμένης.

Πρόκειται για έναν ιστορικό θρίαμβο της Κίνας που εμφανίζεται πλέον στο παγκόσμιο στερέωμα ως μία υπερδύναμη ειρήνης!

Το Ομάν, το οποίο μοιράζεται σύνορα με την Υεμένη, προσπαθεί εδώ και χρόνια να γεφυρώσει τις διαφορές μεταξύ των αντιμαχόμενων πλευρών της Υεμένης, και ευρύτερα μεταξύ του Ιράν και της Σαουδικής Αραβίας και των Ηνωμένων Πολιτειών. Μια μόνιμη κατάπαυση του πυρός στην Υεμένη είναι ορόσημο για τη σταθεροποίηση της Μέσης Ανατολής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This