«Βράχος» η Καϊλή, παρά την αποφυλάκιση Παντσέρι: «Ποτέ δεν πρόκειται να ομολογήσω αδικήματα που δεν έχω διαπράξει»

«Στο ερχόμενο δικαστικό συμβούλιο (...) θα έχουμε ισχυρά νεότερα στοιχεία που θα επιβεβαιώνουν ότι η Εύα Καϊλή είναι αθώα», τονίζει ο συνήγορός της Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Must Read

Τέσσερις ημέρες πριν από τη νέα ακρόασή της από τις βελγικές αρχές, η Εύα Καϊλή νιώθει κατάφωρα αδικημένη από το γεγονός ότι, πλέον, είναι η μόνη από τους βασικούς εμπλεκόμενους στην πολύκροτη υπόθεση διαφθοράς Qatargate, που εξακολουθεί να βρίσκεται στη φυλακή.

«Ποτέ δεν πρόκειται να ομολογήσω αδικήματα που δεν έχω διαπράξει, ακόμα και αν με κάνουν κομμάτια», φέρεται να δήλωσε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, μέσα από το κελί της, εν όψει της Μεγάλης Πέμπτης, της κρίσιμης, δηλαδή, εκείνης ημέρας όπου θα βρεθεί εκ νέου ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου, προκειμένου να εξεταστεί ένα ακόμη αίτημα αποφυλάκισης της.

«Στο ερχόμενο δικαστικό συμβούλιο θα δώσουμε μάχη, για να αποδείξουμε την αναξιοπιστία του κ. Παντσέρι. Θα έχουμε ισχυρά νεότερα στοιχεία που θα επιβεβαιώνουν ότι η Εύα Καϊλή είναι αθώα. Η ίδια, αν και ψυχολογικά φορτισμένη, επιμένει κατηγορηματικά στην αθωότητα της», αναφέρει ο εκ των συνήγορων της Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Εγκληματική οργάνωση υπάρχει, αλλά δεν συμμετέχει σε αυτήν η κυρία Καϊλή»

Παράλληλα, ο γνωστός δικηγόρος τονίζει πως η ίδια «αισθάνεται ένα αίσθημα αδικίας βλέποντας τους πρωταγωνιστές να είναι ελεύθεροι, να είναι στο σπίτι τους και η Εύα Καϊλή που δίνει μάχη για την αθωότητα της να είναι μέσα. Είναι μια προκλητική αντινομία την οποία διακρίνουμε στο ποινικό βελγικό σύστημα. Η αποφυλάκιση του Πιέρ Αντόνιο Παντσέρι είναι προϊόν συναλλαγής. Δέχτηκε να πει ψέματα κατά της Ευας Καϊλή και το αντάλλαγμα ήταν να αφεθεί ελεύθερος. Αυτός που είναι αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης. Γιατί εγκληματική οργάνωση υπάρχει, αλλά δεν συμμετέχει σε αυτήν η κυρία Καϊλή».

Θυμίζουμε πως εκτός φυλακής με βραχιολάκι βρίσκεται, επίσης, ο σύντροφος της Καϊλή και στενός συνεργάτης του Παντσέρι, Φραντσέσκο Τζόρτζι, με τους δυο άνδρες να φέρονται να έχουν συνεργαστεί με τις βέλγικες αρχές, με αντάλλαγμα την αποφυλάκιση τους με όρους, αλλά και μια πιο ευνοϊκή ποινική μεταχείριση.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This