Έξαλλος ο Βέλγος δικηγόρος της Καϊλή – Καταγγέλλει πιέσεις και «απειλεί» τους δικαστές!

«Εξοργιστικό, αηδιαστικό και απίστευτο», το ότι ο Παντσέρι αποφυλακίζεται – «Πολύ αμφιβάλλω για το αν λέει … όλη την αλήθεια για όλους»

Must Read

Τον εκνευρισμό του και την απογοήτευσή του για τον τρόπο που κινήθηκαν οι βελγικές Αρχές στην υπόθεση τόσο της Εύας Καϊλή, όσο και του Αντόνιο Παντσέρι, εξέφρασε ο Βέλγος δικηγόρος της Ελληνίδας Ευρωβουλευτή, Σβεν Μαρί.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στον ΣΚΑΪ ο Μαρί, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η πρόσφατη απόφαση αποφυλάκισης (με βραχιολάκι) του Ιταλού εγκεφάλου του μεγάλου σκανδάλου διαφθοράς Qatargate, τόσο λόγω της συμφωνίας που υπέγραψε με τις βελγικές Αρχές, όσο και λόγω των προβλημάτων υγείας που επικαλέστηκε (κατάθλιψη και πρόβλημα στα μάτια).

«To πιο εξοργιστικό, αηδιαστικό και απίστευτο πράγμα είναι ότι ο κύριος Παντσέρι είναι εκτός φυλακής γιατί, ελπίζω να κάθεστε, έχει κατάθλιψη. Και είπε επίσης πως έχει πρόβλημα και με τα μάτια του. Όντως και θα είμαι σκληρός τώρα. Έχω πρόβλημα με τη μέση μου, έχω πρόβλημα με τα πάντα. Αυτός δεν μπορεί να είναι λόγος», είπε χαρακτηριστικά ο Βέλγος δικηγόρος.

Αντόνιο Παντσέρι

Κατήγγειλε ακόμα ότι η Εύα Καϊλή δέχεται συνεχείς πιέσεις από τις βελγικές Αρχές κι επειδή δεν τους λέει αυτά που θέλουν να ακούσουν, την κρατούν προφυλακισμένη χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο.

Μάλιστα,  στο σημείο εκείνο επεσήμανε ότι την Μεγάλη Πέμπτη, όταν θα γίνει η ακρόαση της Ελληνίδας στο προδικαστικό συμβούλιο των Βρυξελλών, θα ζητήσει την αποφυλάκισή της, μιας και είναι η μόνη, μαζί με τον Μαρκ Ταραμπέλα, που παραμένει στη φυλακή για την υπόθεση αυτή.

Ο Σβεν Μαρί τόνισε επ’ αυτού ότι θα είναι «πολύ σκληρός και προκλητικός» απέναντι στους δικαστές, λόγω της απογοήτευσής του για τον χειρισμό της υπόθεσης της πελάτισσάς του. Πρόσθεσε ακόμα ότι αμφιβάλλει για το αν είναι αλήθεια τα όσα ισχυρίζεται ο Παντσέρι στις  καταθέσεις του, μετά τη συμφωνία που έκανε με τη βελγική εισαγγελία.




«Σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις του κ. Παντσέρι, πολύ αμφιβάλλω για το αν λέει την πραγματικότητα και όλη την αλήθεια για όλους. Κατάφερα την περασμένη εβδομάδα να δω όλες τις βιντεοσκοπημένες ανακρίσεις του κ. Παντσέρι. Σίγουρα στο τέλος του χρόνου λέει ότι η κ. Ευα Καϊλή έχει διαφθαρεί», ανέφερε.

Και κατήγγειλε πιέσεις προς την Ελληνίδα Ευρωβουλευτή επειδή δεν ομολογεί, ειδικά τις τελευταίες δύο εβδομάδες:

«Η κ. Καϊλή έχει ανακριθεί περισσότερες από 20 ώρες τις τελευταίες δύο εβδομάδες από την αστυνομία. Ήταν σε θέση να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις. Δεν τους άρεσε αυτό. Γιατί; Γιατί αυτές δεν είναι οι απαντήσεις που θέλουν. Και έτσι αυτό σημαίνει ότι το ένταλμα σύλληψης κατά της κ. Καϊλή δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ένταλμα σύλληψης υπό πίεση. Ποια είναι η πίεση; Ότι δεν βγαίνεις από τη φυλακή αν δεν ομολογήσεις».

Εύα Καϊλή

Όσο για το αν είναι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της ακρόασης τη Μεγάλη Πέμπτη; «Ναι βεβαίως είμαι. Είναι αδύνατο να μην αφεθεί ελεύθερη όταν ακούω ότι όλοι οι άλλοι είναι έξω. Όχι

Ερωτώμενος για το πώς είναι η Εύα Καϊλή αυτές τις μέρες, ο Μαρί σχολίασε: «Είναι όπως όταν κάποιος είναι φυλακισμένος. Είναι σαν κάποιον που φωνάζει για την αθωότητα του».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This