Σκληροί με τη βελγική δικαιοσύνη οι συνήγοροι της Καϊλή, μετά και την αποφυλάκιση Παντσέρι

Τι ετοιμάζουν οι συνήγοροι της Ελληνίδας ευρωβουλευτού

Must Read

Πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι ο «εγκέφαλος» του σκανδάλου QatarGate, Αντόνιο Παντσέρι, θα αποφυλακιστεί και θα επιστρέψει σπίτι του με βραχιολάκι, μετά το μνημόνιο συνεργασίας που υπέγραψε με τις βελγικές αρχές.

Μάλιστα θα κάνει και Πάσχα σπίτι του, σύμφωνα με πηγές από την εισαγγελία των Βρυξελλών, ενώ η γυναίκα του βρίσκεται ήδη στο Βέλγιο.

Ήδη δε έχει αποφυλακιστεί και ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι, και πλέον στη φυλακή παραμένει η Ελληνίδα ευρωβουλευτής, ο Βέλγος Ευρωβουλευτής Μαρκ Ταραμπέλα, ενώ σε κατ’ οίκον περιορισμό στην Ιταλία βρίσκεται και ο Ιταλός ευρωβουλευτής Αντρέα Κοτσολίνο, που ερευνάται επίσης για συμμετοχή στην ίδια υπόθεση.

Η εξέλιξη της αποφυλάκισης του Παντσέρι έχει κάνει έξαλλους τους συνηγόρους της Εύας Καϊλή, με τον Βέλγο δικηγόρος της, Σβεν Μαρί, να διαρρέει πως την Μεγάλη Πέμπτη, που είναι προγραμματισμένη η νέα ακρόαση της Ελληνίδας ευρωβουλευτού, θα είναι σκληρός στη διαδικασία και προκλητικός προς το βελγικό δικαστήριο.




Οι συνήγοροι της Καϊλή θα προσφύγουν στο ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο του Βελγίου, μετά και την απόρριψη της έφεσής της. Σύμφωνα με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο «πήγαμε στον Άρειο Πάγο, γιατί έτσι, πετυχαίνουμε από τους δύο μήνες να πάμε στον ένα μήνα για να έχουμε δικαίωμα αίτησης αποφυλάκισης».

Υποστηρίζουν μάλιστα ότι η πελάτισσά τους πρέπει να αποφυλακιστεί, όπως έγινε με τον σύντροφό της Φραντσέσκο Τζόρτζι, με βασικό επιχείρημα ότι έχει ένα μικρό παιδί και πρέπει να βρίσκεται κοντά του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This