Ενδεχόμενη αυτοκτονία η βουτιά θανάτου της 18χρονης Ιταλίδας βολεϊμπολίστριας στην Κωνσταντινούπολη

Σε πλάνα από κάμερα ασφαλείας του ξενοδοχείου, βλέπουμε την Τζούλια Ιτούμα να κάθεται στο πάτωμα, έξω από την πόρτα του δωματίου της, με το κεφάλι της ακουμπισμένο στα γόνατα...

Must Read

Με την τραγική είδηση του ακαριαίου θανάτου της 18χρονης Ιταλίδας παίκτριας βόλεϊ Τζούλια Ιτούμα, μετά την πτώση της από παράθυρο του 6ου ορόφου ξενοδοχείου στην Κωνσταντινούπολη, να συγκλονίζει τους φίλους του αθλητισμού και όχι μόνο, ένα αποκαλυπτικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου.

Πρόκειται, ουσιαστικά για πλάνα από κάμερα ασφαλείας που «έβλεπε» στον διάδρομο του ξενοδοχείου όπου βρισκόταν το δωμάτιο της Ιτούμα και τα οποία αφήνουν υπόνοιες πως η εξαιρετικά ταλαντούχα βολεϊμπολίστρια μπορεί και να αυτοκτόνησε.

Κι αυτό, γιατί, στα συγκεκριμένα πλάνα, τα οποία έχουν «τραβηχτεί» λίγα λεπτά πριν από τη βουτιά θανάτου της, αρχικά τη βλέπουμε να περιφέρεται έξω από την πόρτα του δωματίου της, περπατώντας ολομόναχη με αργά βήματα και, στη συνέχεια, να κάθεται κουλουριασμένη στο πάτωμα, ακουμπώντας το πρόσωπό της στα γόνατά της. Μάλιστα, στα χέρια της φαίνεται να κρατά το κινητό της, μέσω του οποίου ενδέχεται να έλαβε κάποια ιδιαίτερα δυσάρεστη είδηση.

Η Τζούλια Ιτούμα είχε ταξιδέψει στην Τουρκία με την αποστολή της ομάδας της, Νοβάρα, για τον δεύτερο ημιτελικό του Champions League στο βόλεϊ γυναικών με την τοπική Εξασίμπασι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This