Η 16χρονη Μαρία πέθανε από ηλεκτροπληξία στην μπανιέρα ενώ μιλούσε στο κινητό της που φόρτιζε!

Σε κατάσταση σοκ η Ιταλία – Οι γονείς βρήκαν την κόρη τους άψυχη, με σημάδια από εγκαύματα στα χέρια

Must Read

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε χθες στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Montefalcione της περιοχής Αβελίνο, όταν η 16χρονη Maria Antonietta Cutillo πέθανε από ηλεκτροπληξία στην μπανιέρα της, ενώ μιλούσε στο κινητό της.

Βρέθηκε άψυχη από τους γονείς της και στα χέρια της είχε το κινητό της, του οποίου ο φορτιστής της μπαταρίας ήταν ακόμα στην πρίζα.

Η νεκροψία που θα γίνει σήμερα θα βοηθήσει να κατανοηθούν τα αίτια του θανάτου, αλλά τα εγκαύματα που βρέθηκαν στο ένα χέρι της φαίνεται να μην αφήνουν καμία αμφιβολία ότι ο θάνατος της επήλθε από ηλεκτροπληξία. Οι συνθήκες ωστόσο, μένουν ακόμα να ξεκαθαρίσουν.

Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία που μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ, η 16χρονη βρισκόταν στην μπανιέρα και μιλούσε στο κινητό με μια φίλη της και αυτό που θεωρείται ως το πιθανότερο σενάριο είναι ότι η συσκευή, με τον φορτιστή συνδεδεμένο στην πρίζα, γλίστρησε στο νερό και προκάλεσε το μοιραίο βραχυκύκλωμα.

Ωστόσο, η Μαρία, η οποία ήταν μόνη της στο σπίτι, πρόλαβε και έβγαλε μία κραυγή, την οποία άκουσε η φίλη της και σήμανε συναγερμό. Αμέσως το κορίτσι ειδοποίησε τους γονείς της 16χρονης, οι οποίοι μόλις μπήκαν στο μπάνιο βρήκαν την κόρη τους άψυχη και με σημάδια από εγκαύματα στα χέρια της.

Μεταξύ των υποθέσεων ακόμα, είναι ότι η 16χρονη άγγιξε με το χέρι της την πρίζα στην οποία ήταν συνδεδεμένος ο φορτιστής, σε μια προσπάθεια να ανακτήσει το κινητό, μια κίνηση που θα εξηγούσε τα εγκαύματα, αλλά υπάρχει και μια ακόμη εκτίμηση, ότι η ηλεκτροπληξία μπορεί να προήλθε από πιστολάκι μαλλιών με το οποίο προσπαθούσε να στεγνώσει το τηλέφωνο, που προφανώς κρατούσε ακόμα όταν έφτασε η βοήθεια.

Συμμαθητές, φίλοι και συγγενείς της Maria Antonietta Cutillo δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Συγκεντρώθηκαν σιωπηλοί μπροστά στο σχολείο της κοπέλας, η οποία ήθελε να γίνει σεφ και άπαντες ήταν συγκλονισμένοι και θρηνούσαν.

*πηγή φωτογραφιών: https://www.facebook.com/mariantonietta.cutillo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This