Πιθανή μια ένταση με την Ελλάδα ανά πάσα στιγμή (ξανα)λέει ο Τσαβούσογλου

Ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας υποστήριξε ότι το γεγονός πως δεν υπάρχει ελληνική εκστρατεία κατά της Άγκυρας «ίσως να οφείλεται στους σεισμούς»!

Must Read

Μία μόλις εβδομάδα πριν από τις -ιδιαίτερα κρίσιμες- προεδρικές εκλογές στην Τουρκία και οι… γείτονές μας επιστρέφουν δυναμικά στις προκλητικές για τη χώρα μας δηλώσεις, με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου να μας «υπενθυμίζει» πως «μπορεί να ξεσπάσει ένταση με την Ελλάδα ανά πάσα στιγμή».

«Εφόσον δεν επιλυθεί το πρόβλημα με την Ελλάδα, μπορεί να ξεσπάσει ένταση ανά πάσα στιγμή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι Haberturk, ενώ, αναφερόμενος στις εκλογές, τόνισε πως «πάντα θα υπάρχουν συναισθηματικές προσεγγίσεις σε ατμόσφαιρα εκλογών, αλλά αυτές οι εκλογές είναι πολύ κρίσιμες. Υπάρχουν διαφορετικά συναισθήματα τους πρώτους μήνες, αλλά όταν πλησιάζει το τέλος, όταν αυτό αξιολογείται με την λογική, αυξάνεται η στήριξη στον κ. Ερντογάν για την πατρίδα και το έθνος μας». Ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας σχολίασε, επίσης, ότι δεν υπάρχει ελληνική «εκστρατεία κατά της Άγκυρας και αυτό ίσως να οφείλεται στους σεισμούς».

Χθες Σάββατο ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου βρέθηκε στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, όπου υποσχέθηκε να φέρει την… άνοιξη στη χώρα. Ο μεγάλος αντίπαλος του Ερντογάν για το προεδρικό χρίσμα είπε ακόμα, μεταξύ άλλων, πως γνωρίζει πως φυγαδεύτηκαν στο εξωτερικό λεφτά, τα οποία υποσχέθηκε ότι θα τα φέρει πίσω στη χώρα.




Από την πλευρά του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατηγόρησε τον αντίπαλό του ότι πήρε μέρος σε μια συνωμοσία ψεύδους κατά του ιδίου σε σχέση με το πραξικόπημα του 2016, είπε ότι δεν θα αφήσουν τη χώρα στους τρομοκράτες, υπονοώντας τη στήριξη που προσφέρει στον υποψήφιο της αντιπολίτευσης το φιλοκουρδικό κόμμα και τόν κατηγόρησε επίσης ότι είναι υποχείριο της Δύσης.

Για σήμερα Κυριακή, πάντως, έχει προγραμματιστεί η μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This