Οι Τούρκοι καταδίκασαν για κατασκοπία υπέρ της Ελλάδας, Σύρο με ελληνική υπηκοότητα

Του «έριξαν» ποινή φυλάκισης 12 ετών και έξι μηνών!

Must Read

Με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ της Ελλάδας οι Τούρκοι καταδίκασαν Έλληνα υπήκοο συριακής καταγωγής, σε ποινή φυλάκισης 12 ετών και έξι μηνών!

Πρόκειται για τον Μοχάμεντ Αμάρ Αμπάρα, που βρίσκεται πάνω από ένα χρόνο στις τουρκικές φυλακές, ενώ από την πρώτη στιγμή αρνούνταν τις τουρκικές κατηγορίες.

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν ο Αμπάρα εξαφανίστηκε και η Ελληνική Πρεσβεία δήλωσε την εξαφάνισή του στην Άγκυρα, χωρίς όμως να πάρει κάποια απάντηση.

Η ελληνική πλευρά προχώρησε σε καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Ένωση για απαγωγή Ευρωπαίου πολίτη στην Τουρκία.

O επιχειρηματίας ζούσε για πολλά χρόνια στην Ελλάδα, στα νότια προάστια της Αττικής, συνεργαζόταν με λατομείο στη Βόρεια Ελλάδα και τα τελευταία χρόνια έκανε εισαγωγή χαλιών από την Τουρκία. Αυτός ήταν ο λόγος που είχε ταξιδέψει κιόλας στους γείτονες, για να επισκεφθεί έκθεση χαλιών και τον συνέλαβαν παρανόμως.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This