Η αστυνομία της Νέας Υόρκης διαψεύδει τις… υπερβολές που αναφέρθηκαν για την καταδίωξη Χάρι – Μέγκαν από παπαράτσι

«Δεν αναφέρθηκαν σύγκρουση, προσαγωγές, τραυματισμοί ή συλλήψεις», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση

Must Read

Υπερβολικές χαρακτηρίζει η αστυνομία της Νέας Υόρκης τις αναφορές περί «παραλίγο» συγκρούσεων με διάφορα οχήματα και παραλίγο «τραυματισμούς» πεζών και αστυνομικών, κατά τη διάρκεια της «άγριας» καταδίωξης της λιμουζίνας στην οποία επέβαιναν ο πρίγκιπας Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ και η μητέρα της, Ντόρια Ράγκλαντ, από τέσσερις παπαράτσι.

«Η αστυνομία της Νέας Υόρκης βοήθησε την ιδιωτική ομάδα ασφαλείας που προστάτευε τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ. Υπήρχαν πολυάριθμοι φωτογράφοι που έκαναν τη μεταφορά τους δύσκολη. Ο δούκας και η Δδούκισσα του Σάσεξ έφτασαν στον προορισμό τους και δεν αναφέρθηκαν σύγκρουση, προσαγωγές, τραυματισμοί ή συλλήψεις», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το περιστατικό συνέβη μετά την αποχώρηση του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ, μαζί με τη μητέρα της, από μια τελετή απονομής βραβείων στη Νέα Υόρκη, στην οποία και παρευρέθηκαν στο πλαίσιο της τιμητικής βράβευσης της Μέγκαν Μαρκλ, με εκπρόσωπο του ζεύγους να ισχυρίζεται πως η «ανελέητη καταδίωξη» από τους… αδίστακτους παπαράτσι διήρκεσε πάνω από δύο ώρες και, κατά τη διάρκειά της, υπήρξαν παρ’ ολίγον συγκρούσεις με άλλους οδηγούς στο δρόμο, πεζούς, αλλά και αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το BBC, το παλάτι του Μπάκιγχαμ γνωστοποίησε ότι δεν θα εκδώσει δήλωση για το περιστατικό.

«Δεν έχω δει, δεν έχω ζήσει ποτέ κάτι τέτοιο»

Εντελώς διαφορετική, ωστόσο, είναι η διάσταση που δίνει στο περιστατικό ο Κρις Σάντσεθ, μέλος της ομάδας ασφαλείας του δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, ο οποίος υποστηρίζει πως όλοι τους έζησαν δραματικές στιγμές. «Δεν έχω δει, δεν έχω ζήσει ποτέ κάτι τέτοιο. Αυτό που είχαμε να κάνουμε ήταν πολύ χαοτικό. Υπήρχαν περίπου μια ντουζίνα οχήματα: αυτοκίνητα, σκούτερ και ποδήλατα», ανάφερε ο Σάντσεθ μιλώντας στο CNN.

Ισχυρίστηκε δε πως το συμβάν θα μπορούσε κάλλιστα να αποβεί μοιραίο. «Οι πολίτες κινδύνεψαν σε πολλά σημεία. Θα μπορούσε να ήταν μοιραίο. Πηδούσαν κράσπεδα και κόκκινα φανάρια. Κάποια στιγμή μπλόκαραν τη λιμουζίνα (που μετέφερε το ζευγάρι) και άρχισαν να βγάζουν φωτογραφίες, μέχρι να μπορέσουμε να βγούμε έξω», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, ο Σάντσεθ «ανησυχούσε» για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν, αλλά περισσότερο για τους πολίτες, επειδή οι παπαράτσι ήταν τόσο «απρόβλεπτοι». «Ο κόσμος ήταν στα πεζοδρόμια και διέσχιζε δρόμους και οι (παπαράτσι) περνούσαν κόκκινα φανάρια. Κάναμε τα πάντα, ακολουθώντας κατά γράμμα το νόμο», πρόσθεσε, ενώ, αναφερόμενος στο πως αντιμετώπισαν το όλο περιστατικό ο Χάρι και η Μέγκαν, δήλωσε πως «ήταν φοβισμένοι, εξουθενωμένοι, αλλά ανακουφισμένοι που επέστρεψαν».

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This