Τρεις Ολλανδοί νεκροί σε συντριβή μικρού αεροσκάφους στην Κροατία

Το ολλανδικό αεροσκάφος «εξαφανίστηκε» από τα ραντάρ...

Must Read

Σε ορεινή περιοχή στη βορειοδυτική Κροατία συνετρίβη ένα μικρό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν τρεις Ολλανδοί πολίτες, με αποτέλεσμα να βρουν όλοι τους τραγικό θάνατο.

Αυτό ανακοίνωσε σήμερα το Υπουργείο Εξωτερικών της Ολλανδίας, με τις κροατικές αρχές να αναφέρουν πως το αεροπορικό δυστύχημα σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, σε ένα δάσος κοντά στην πόλη Όγκουλιν. Το ολλανδικό αεροσκάφος εξαφανίστηκε από τα ραντάρ, ενώ εκτελούσε πτήση από το Μάριμπορ της Σλοβενίας στην Πούλα της Κροατίας, στα παράλια της Αδριατικής.

Ο επικεφαλής των ερευνητών της κροατικής Πολιτικής Αεροπορίας είπε στους δημοσιογράφους ότι και οι τρεις επιβαίνοντες σκοτώθηκαν, ενώ τα συντρίμμια του αεροσκάφους τους βρέθηκαν μισοκατεστραμμένα από φωτιά. «Θα χρειαστεί να κάνουμε αναλύσεις DNA, επειδή το σημείο του δυστυχήματος είναι τέτοιο που δεν μπορούσαμε οπτικά να καθορίσουμε τον ακριβή αριθμό των επιβαινόντων», πρόσθεσε ο ίδιος. Σύμφωνα, πάντως, με τα έγγραφα πτήσης, στο αεροσκάφος επέβαιναν ο πιλότος και δύο επιβάτες.

Η εκπρόσωπος του ολλανδικού ΥΠΕΞ δήλωσε πως όλα τα θύματα ήταν Ολλανδοί πολίτες, σημειώνοντας ότι, προς το παρόν, τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν διευκρινιστεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι ή περιοχή όπου συνετρίβη το αεροσκάφος, πέρα από δύσβατη, ενδέχεται να παραμένει μέχρι και σήμερα ναρκοθετημένη.

*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This