Υπόθεση Φρέντι Μπελέρη: «Δυστυχώς δεν βλέπουμε αχτίδα φωτός», λέει ο αδελφός του προφυλακισμένου δημάρχου Χιμάρας

«Για γέλια» η δικαιολογία των αλβανικών Αρχών για τη συνέχιση της προφυλάκισης του δημάρχου και του συνεργάτη του

Must Read

Απαισιόδοξος για τη εξέλιξη της υπόθεσης που αφορά στη αδικαιολόγητη σύλληψη και προφυλάκιση του Φρέντι Μπελέρη, νέου δημάρχου Χιμάρας μετά τις πρόσφατες εκλογές, δηλώνει ο αδερφός του, Λεονάρδος Μπελέρης, υποστηρίζοντας πως στην Αλβανία κυριαρχεί η ανομία.

Ειδικότερα, μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», ο Λεονάρδος Μπελέρης τόνισε πως στη γειτονική χώρα δεν ακολουθούνται οι νόμιμες διαδικασίες ως είθισται σε ένα κράτος δικαίου και πως η προφυλάκιση έγινε χωρίς στοιχεία και παρατάθηκε με την δικαιολογία πως η εισαγγελία Αυλώνος δεν ήταν αρμόδια και έπρεπε να παραπέμψει την υπόθεση στην ειδική εισαγγελία Τιράνων.

Ο αδελφός του δημάρχου αναφέρθηκε και στα σοβαρά θέματα υγείας που αντιμετωπίζει ο -επίσης φυλακισμένος συνεργάτης του- Παντελής Κοκαβέσης, χαρακτηρίζοντας την κράτηση του από τις αλβανικές αρχές ως απάνθρωπη πράξη.

  • Παρακολουθήστε τη συνέντευξη του Λεονάρδου Μπελέρη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This