Μεγάλη φωτιά από ισχυρή έκρηξη σε κτίριο κατοικιών στη Ρώμη – Ένας νεκρός και 12 τραυματίες

Must Read

Συναγερμός σήμανε στην ιταλική Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι, μετά από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε κτιριακό συγκρότημα στη περιοχή Colli Aniene, στα ανατολικά της Ρώμης.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ANSA, στις φλόγες τυλίχθηκε 8όροφο κτίριο, στο οποίο εκτελούνται εργασίες ανακαίνισης, με τα αίτια της έκρηξης που προκάλεσε τη φωτιά να παραμένουν άγνωστα. Οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο ανέσυραν νεκρό έναν  άνδρα, ο οποίος πέθανε από την εισπνοή καπνού ενώ προσπαθούσε να διαφύγει από την φλεγόμενη πολυκατοικία, καθώς και 12 τραυματίες με ποικίλα αναπνευστικά προβλήματα και εγκαύματα.


Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν έξι πληρώματα με πυροσβεστικά οχήματα και υδροφόρες, ενώ επί τόπου βρέθηκαν και ασθενοφόρα, τα οποία παραλαμβάνουν τους τραυματίες για διακομιδή τους στα νοσοκομεία της περιοχής. Στο σημείο βρίσκεται και η αστυνομία.

Την ώρα που ξέσπασε η φωτιά, στο κτίριο βρίσκονταν περίπου 30 οικογένειες, οι οποίες και αναγκάστηκαν να το εκκενώσουν, με τη βοήθεια των πυροσβεστών. Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές των διασωστών, η έκρηξη που ξεκίνησε την φωτιά ενδέχεται να σημειώθηκε σε αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο κάτω από το κτίριο όπου εκτελούνται εργασίες ανακαίνισης, ενώ άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για διαρροή φυσικού αερίου ή για κάποιο εύφλεκτο μονωτικό υλικό, λόγω των έργων ανακαίνισης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This