Το «αντίο» του Τσαβούσογλου μετά την ανακοίνωση των νέων Υπουργών της Τουρκίας

«Δεν υπάρχει σταματημός, ο δρόμος συνεχίζεται» έγραψε ο πρώην ΥΠΕΞ της χώρας

Must Read

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε χθες τους νέους Υπουργούς που θα στελεχώσουν την κυβέρνησή της Τουρκίας και ηχηρά ονόματα όπως αυτό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου έμειναν εκτός.

«Δεν υπάρχει σταματημός, ο δρόμος συνεχίζεται» έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της χώρας μετά την ανακοίνωση του νέου υπουργικού συμβουλίου από τον σουλτάνο στέλνοντας το δικό του μήνυμα. Παράλληλα ευχήθηκε καλή επιτυχία στους νέους Υπουργούς.

«Εύχομαι καλή τύχη στο νέο Υπουργικό Συμβούλιο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους με τους οποίους βρέθηκα στο ίδιο υπουργικό συμβούλιο και να ευχηθώ καλή επιτυχία στο νέο μας υπουργικό συμβούλιο. Για τον αιώνα της Τουρκίας υπό την ηγεσία του Προέδρου μας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Δεν υπάρχει σταματημός, ο δρόμος συνεχίζεται», έγραψε στο Twitter.

Διαβάστε επίσης: Ολική «μεταμόρφωση»: Αυτοί είναι οι εκλεκτοί νέοι Υπουργοί του Ερντογάν! 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This