Εφιαλτική «προαναγγελία» από τον Μεντβέντεφ

Must Read

Με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπαρχηγός του Πούτιν Ντμίτρι Μεντβέντεφ, έκανε μία εφιαλτική προαναγγελία. Ανακοίνωσε την πιθανότητα μίας δολιοφθοράς η οποία μπορεί να τορπιλίσει τις διαδικτυακές επικοινωνίες δυτικών χωρών. Επιπλέον, εάν λάβουμε σοβαρά αυτά που γράφει, τότε η ρωσική εισβολή δεν πρόκειται να σταματήσει μέχρι να φτάσει στην Λβιβ! 

Έγραψε συγκεκριμένα:

 

«Δύο σκέψεις για καλημέρα

1. Χθες ο Πρόεδρος της Ρωσίας μίλησε για την ανάγκη δημιουργίας αποστρατιωτικοποιημένης (νεκρής) ζώνης για την ασφάλεια της χώρας μας. Δεδομένων των εχθρικών αποφάσεων για τον εφοδιασμό του καθεστώτος του Κιέβου με ολοένα και περισσότερα όπλα μεγάλης εμβέλειας, μια τέτοια ζώνη θα πρέπει να περάσει κατά μήκος των συνόρων του Lvov (Πολωνικό Lemberg) προκειμένου να διαδραματίσει πραγματικό αμυντικό ρόλο. Τότε αυτά θα είναι τα νέα ασφαλή σύνορα αυτού που ονομαζόταν «χώρα 404».

2. Εάν αναλογιστούμε την αποδεδειγμένη συνενοχή των δυτικών χωρών στην καταστροφή  των αγωγών Nord Streams, τότε δεν μας μένουν κανένας, έστω και ηθικός, ενδοιασμός για να προχωρήσουμε στην καταστροφή των καλωδιακών επικοινωνιών των εχθρών μας, που βρίσκονται στον πυθμένα του ωκεανού».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This