Σοκαριστική αποκάλυψη για Μαντλίν: «Δεν φώναξε το μικρό κορίτσι» παραδέχτηκε ο βασικός ύποπτος που μίλησε με μάρτυρα-κλειδί

Η αστυνομία αγνόησε πληροφορία για 9 χρόνια!

Must Read

Ανατριχίλα προκαλεί η νέα, φρικτή αποκάλυψη για την εξαφάνισή της του μικρού κοριτσιού, την οποία φέρνει στο φως πρώην φίλος του βασικού ύποπτου για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν, Κρίστιαν Μπρίκνερ.

Ο συγκεκριμένος άνδρας είχε δώσει στην αστυνομία την πληροφορία για τον Κρίστιαν Μπρούκνερ, τον βασικό ύποπτο στην υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚαν, αλλά σύμφωνα με όσα είπε η Σκότλαντ Γιαρντ αρχικά τον αγνόησε και τον πήρε στα σοβαρά μόνο όταν επικοινώνησε ξανά μαζί τους, έπειτα από 9 χρόνια. Πρόκειται για τον άνθρωπο που ενημέρωσε σχετικά με τις ύποπτες κινήσεις του στον τόπο, όπου εξαφανίστηκε η Μαντλίν, το πορτογαλλικό θέρετρο Πράια ντα Λουζ. Όπως δήλωσε ο ίδιος είχε ενημερώσει από το 2008 την αστυνομία για το στοιχείο που είχε στα χέρια του σχετικά με την υπόθεση, όμως τον αγνόησαν. Μιλώντας στη γερμανική Bild, ο Helge αποκάλυψε πως κατέστρεψε τη ζωή του και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, καθώς ο κόσμος πίστευε ότι ήταν φίλοι. «Κάλεσα τη Scotland Yard το 2008, καλώντας τη γραμμή επικοινωνίας Maddie. Τους είπα ότι ξέρω κάποιον που έχει σχέση και τους έδωσα το όνομά του. Σημείωσαν τα προσωπικά μου στοιχεία, τον αριθμό τηλεφώνου μου, αλλά δεν με πήραν ποτέ πίσω. Θεώρησα ότι η υπόθεση είχε πάρει τον δρόμο». Όπως λέει, μόλις αποφυλακίστηκε από την Ελλάδα το 2017, ο Helge δήλωσε ότι η 10η επέτειος από την εξαφάνιση του κοριτσιού τον οδήγησε να επικοινωνήσει ξανά μαζί τους. Είπε ότι δύο αξιωματικοί ήρθαν στην Αθήνα για να τον συναντήσουν και αργότερα τον μετέφεραν αεροπορικώς στο Λονδίνο και τον ανέκριναν επίσημα εκεί. Το 2018 επικοινώνησε μαζί του η γερμανική αστυνομία, καλώντας τον ως μάρτυρα σε δίκη στην οποία ο Μπρίκνερ καταδικάστηκε για τον βιασμό μιας ηλικιωμένης Αμερικανίδας το 2005 στο ίδιο θέρετρο, όπου εξαφανίστηκε η Μαντλίν. Τότε είχε αναφέρει στην αστυνομία πως όταν πήγε για να… κλέψει από το σπίτι του Μπρίκνερ είχε ανακαλύψει ένα βίντεο, στο οποίο φαινόταν ο ίδιος να βιάζει μία ηλικιωμένη γυναίκα. Αρχικά όπως είπε νόμιζε ότι επρόκειτο για «ταινία μεγάλου μήκους». Περιέγραψε ότι παρακολουθούσε τη γυναίκα να βιάζεται από έναν μασκοφόρο άνδρα, ο οποίος, προς το τέλος του βίντεο, κάθισε σε ένα κρεβάτι και έβγαλε τη μάσκα του. «Τότε είδα ότι ήταν ο Μπρίκνερ», είπε. «Δεν μπορούσα να το πιστέψω». Σε άλλο βίντεο είδε τον Μπρίκνερ να παρενοχλεί ένα ανήλικο κορίτσι. Η αποκάλυψη που τον συγκλόνισε ήταν, πως το 2008, ένα χρόνο μετά την εξαφάνιση της Μαντλίν, συνάντησε τον Μπρίκνερ στην Órgiva της Ισπανίας. Ο Μπρίκνερ ρώτησε τον Helge αν συνέχιζε να ταξιδεύει στην Πορτογαλία για να βγάλει χρήματα. «Του είπα: “Από τότε που εξαφανίστηκε αυτό το κορίτσι υπάρχουν πάρα πολλοί αστυνομικοί τριγύρω και δεν το κάνω”. Αρχίσαμε να μιλάμε για τη Maddie και είπα: “Δεν καταλαβαίνω πώς η μικρή εξαφανίστηκε χωρίς να αφήσει ούτε ένα ίχνος”. Ο Κρίστιαν έχοντας πιει δύο ή τρεις μπύρες του απάντηση: «Δεν φώναξε». Αμέσως κατάλαβα τι εννοούσε», είπε. Συνέχισε λέγοντας, πως ο Μπρίκνερ κατάλαβε τι του είχε πει και πως εξαφανίστηκε μέσα στη νύχτα, με το τροχόσπιτό του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This