Η θηριωδία των παιδοβιαστών με ντοκουμέντα: Δεν είναι άνθρωποι!

Συγκλονίζει η περιγραφή του σερίφη που συνέλαβε εργαζόμενο στη Disney World!

Must Read

Το ανατριχιαστικό βίντεο με τις επίσημες ανακοινώσεις!

Από τις αρχές Ιουνίου, το γραφείο του σερίφη της κομητείας Πολκ της Φλόριντα αναζητά παιδιά που μπορεί να έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης, αφού οι αστυνομικοί του συνέλαβαν οκτώ άνδρες, συμπεριλαμβανομένου ενός υπαλλήλου της Disney, για παιδική πορνογραφία.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Πολκ, οι άνδρες συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της «Επιχείρησης Τέρατα του Μαΐου», μιας έρευνας από τη μονάδα ηλεκτρονικού εγκλήματος PCSO, η οποία επικεντρώθηκε στον εντοπισμό εκείνων που κατείχαν και διένειμαν παιδική πορνογραφία.

Οι ντετέκτιβ λένε ότι η παιδική πορνογραφία περιελάμβανε χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο που απεικόνιζαν μωρά, νήπια και παιδιά να κακοποιούνται σεξουαλικά, να εξαναγκάζονται σε σεξουαλικές πράξεις ή να εμφανίζονται σε σεξουαλικές πόζες.

Σύμφωνα με τον σερίφη της κομητείας Πολκ, Γκρέιντι Τζαντ, η PCSO άρχισε να ερευνά τον 58χρονο Στέφαν Γιανγκ, έναν αυτοαπασχολούμενο φωτογράφο μπουντουάρ, αφού ένας ενδιαφερόμενος πολίτης ανέφερε ότι είδε μια διαφήμιση στο Craigslist, στην οποία ο άνδρας είπε ότι θα τραβήξει φωτογραφίες παιδιών.

Ο σερίφης Γκρέιντι έδωσε μία συνέντευξη τύπου μετά τη σύλληψη οκτώ ανδρών, συμπεριλαμβανομένου ενός υπαλλήλου της Disney, για περισσότερες από 1200 εικόνες παιδικής πορνογραφίας.

Ο Τζαντ ισχυρίστηκε ότι ο «φωτογράφος» καυχήθηκε σε έναν μυστικό αστυνομικό, ότι τράβηξε τις φωτογραφίες των παιδιών με τα εσώρουχά τους, ή μερικές φορές εντελώς γυμνά, με την άδεια των γονιών τους.

«Είπε ότι, αν το μάθει ο Γκρέιντι Τζαντ, έχουμε πρόβλημα γιατί θα πάρει την τέχνη και θα την κάνει πορνογραφία», δήλωσε ο Τζαντ.

Σύμφωνα με τον Τζαντ, ο φωτογράφος είπε στον μυστικό πράκτορα ότι είχε σωματική, σεξουαλική επαφή με κορίτσια ηλικίας 8 και 9 ετών. Ο Τζαντ ανέφερε ότι συνελήφθη και κατηγορήθηκε για τρεις κατηγορίες κατοχής παιδικής πορνογραφίας. Προσέθεσε δε, ότι τα παιδιά στις εικόνες δεν φαίνεται να είναι από την κομητεία Πολκ.

«Θέλουμε να βρούμε αυτά τα θύματα», είπε ο Τζαντ. «Βοηθήστε μας. Αυτός είναι ένας κακός άνθρωπος και θέλουμε να πάει στη φυλακή για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Ένας άλλος άνδρας που συνελήφθη, ο 40χρονος Πωλ Βιλ, από το Ντάβενπορτ εργαζόταν στο εστιατόριο «Cosmic Ray’s» στο Disney World, σύμφωνα με τους ερευνητές.

«Ήταν σαδομαζοχιστής.  Υπήρχαν φωτογραφίες όπου έδεναν μωρά σε προετοιμασία για σεξουαλική κακοποίηση.  Υπήρχε ένα, μερικών εβδομάδων βρέφος, με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα! Μπορείτε να το πιστέψετε αυτό;», αναρωτήθηκε ο σερίφης.

Ο Βιλ αντιμετωπίζει 540 κατηγορίες παιδικής πορνογραφίας.  Αυτό σημαίνει 540 κατηγορίες κακουργήματος.

«Γιατί άνθρωποι σαν τον Πωλ Βιλ εργάζονται στη Disney; Εκεί είναι τα παιδιά!», εξήγησε ο Τζαντ.

Ο Τζαντ πρόσθεσε: «Η γυναίκα του – παντρεμένη μαζί του μόλις εδώ και έναν χρόνο – αναρωτήθηκε: «Παντρεύτηκα ένα τέρας»; «Ναι, παντρεύτηκες ένα τέρας», παρατήρησε ο Τζαντ.

Ο σερίφης συμπλήρωσε ότι ένας άλλος άνδρας που συνελήφθη εργαζόταν στο Best Buy και ένας άλλος έφτιαχνε πατατοσαλάτα στο Publix.

«Δεν αφήνουμε αυτόν τον παλιάνθρωπο να φτιάξει πατατοσαλάτα ούτε στη φυλακή», σχολίασε ο Τζαντ.

Ο σερίφης του Πολκ ανέφερε είπε ότι οι περισσότεροι από τους άνδρες εργάζονταν, αν και ένας δεν εργαζόταν και δεν ζούσε με τους γονείς του. Πρόσθεσε ότι πολλοί από τους άνδρες ήταν παντρεμένοι και τουλάχιστον ένας είχε παιδιά, αν και οι ντετέκτιβ δεν βρήκαν εικόνες αυτών των παιδιών στην παιδική πορνογραφία.

Σύμφωνα με το PCSO, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 1.276 εικόνες κατά τη διάρκεια αυτής της επιχείρησης παιδικής πορνογραφίας.

«Αυτά τα βίντεο και οι φωτογραφίες είναι μερικά από τα πιο φρικιαστικά που έχουν δει ποτέ οι ντετέκτιβ μου – εικόνες παιδιών που αναγκάζονται να εκθέσουν τα γεννητικά τους όργανα και βιάζονται», δήλωσε ο σερίφης. «Κάθε φορά που ένα από αυτά τα τέρατα ανεβάζει και μοιράζεται παιδική πορνογραφία, τροφοδοτεί έναν αγωγό εκμετάλλευσης παιδιών και θυματοποιεί παιδιά ξανά και ξανά. Γονείς, αυτή είναι μια άλλη έντονη υπενθύμιση του γιατί είναι σημαντικό να ασχοληθείτε με τον έλεγχο του παιδιού σας, όταν πρόκειται για τους σταθμούς τυχερών παιχνιδιών, τα κινητά τηλέφωνα και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.

Συνολικά, οι ύποπτοι αντιμετωπίζουν 1280 κατηγορίες κακουργήματος, με περισσότερες να αναμένονται καθώς συνεχίζεται η έρευνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This