Γαλλία: 19χρονος σκοτώθηκε πέφτοντας από την ταράτσα σούπερ μάρκετ

Τα γαλλικά ΜΜΕ λένε ότι το κτήριο ήταν στόχος ταραξιών - Διαψεύδει η εισαγγελία της Ρουέν

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Ένας 19χρονος πέθανε το απόγευμα της Παρασκευής μετά από πτώση του τα ξημερώματα στο Petit-Quevilly, από την ταράτσα σούπερ μάρκετ, που ήταν μέχρι πρόσφατα Lidl (μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο), όπου βρισκόταν μαζί με έναν άλλο νεαρό.

Σύμφωνα με το RTL, το κατάστημα ήταν στόχος ταραξιών ενώ τα γαλλικά ΜΜΕ συνδέουν το περιστατικό με τα επεισόδια που έχουν ξεσπάσει σε όλη τη Γαλλία λόγω του θανάτου ενός 17χρονου από σφαίρες αστυνομικού.

Ο 19χρονος, ο οποίος έπεσε από ύψος 5 μέτρων, μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ρουέν, αλλά δεν γλίτωσε από τα σοβαρά τραύματά του και νωρίτερα σήμερα κρίθηκε εγκεφαλικά νεκρός.

Ο εισαγγελέας της Ρουέν, που επιβεβαίωσε αυτές τις πληροφορίες στο France Bleu Normandie, διευκρινίζει ωστόσο, ότι «δεν προκύπτει από τη διαδικασία, ούτε από τις πληροφορίες που τέθηκαν υπόψη της εθνικής αστυνομίας, ότι αυτό το κατάστημα έχει γίνει αντικείμενο επίθεσης από ταραξίες» το βράδυ της Πέμπτης προς την Παρασκευή.

Ακόμα σύμφωνα με την εισαγγελία, ο άλλος νεαρός που ήταν μαζί με τον άτυχο νέο, εξήγησε ότι βρίσκονταν στην ταράτσα «για να προσπαθήσουν να μπουν στο κατάστημα για να ανακτήσουν ένα αντικείμενο που είχαν αφήσει μέσα».

Η δήμαρχος του Petit-Quevilly, Charlotte Goujon, μαζί με την France Bleu Normandie, διευκρινίζει ότι τα βίαια επεισόδια της νύχτας, έγιναν περισσότερο από ένα χιλιόμετρο μακριά από το σημείο της τραγωδίας.

Σε άλλο προάστιο της Γαλλίας, ένας άνθρωπος πυροβολήθηκε με πλαστικές σφαίρες από την αστυνομία και βρίσκεται στο νοσοκομείο και χαροπαλεύει.



* φωτογραφία αρχείου




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This