Ισραηλινός ΥΠΕΞ: «Η σχέση μεταξύ Ισραήλ και Ελλάδας μετριέται ακόμα και σε δύσκολες στιγμές όπως αυτή»

«Είναι μια φίλη χώρα που χρειάζεται τη βοήθειά μας»

Must Read

«Η Ελλάδα είναι μια φίλη χώρα που χρειάζεται τη βοήθειά μας και θα συγκεντρώσουμε τα μέσα για να τη βοηθήσουμε» διαμηνύει με διπλή ανάρτησή του στο Twitter, στα ελληνικά και στα εβραϊκά, ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Έλι Κοέν.

«Η σχέση μεταξύ Ισραήλ και Ελλάδας μετριέται ακόμα και σε δύσκολες στιγμές όπως αυτή και το Ισραήλ δεν στέκεται με απάθεια. Σε συνεργασία με το υπουργείο Εθνικής Ασφάλειας, την Υπηρεσία Πυρόσβεσης και Διάσωσης του Ισραήλ, την Αστυνομία του Ισραήλ και την Πολεμική Αεροπορία, θα φτάσουν πυροσβεστικά αεροπλάνα και ομάδες επαγγελματιών για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών στην Ελλάδα» σημειώνει στο μήνυμά του ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών.

Νωρίτερα και απαντώντας στο αίτημα της Ελλάδας που εκφράστηκε διμερώς, το γραφείο του Ισραηλινού Πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου, είχε ανακοινώσει ότι δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου AT-802F από τη μοίρα «Elad», θα αναχωρήσουν από το Ισραήλ για την Αθήνα νωρίς το πρωί της Πέμπτης και στέλνονται «για όσο χρειαστεί» και πως «η κυβέρνηση του Ισραήλ θα σταθεί στο πλευρό της Ελλάδας».

Διαβάστε ακόμα:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This