Τερατώδης και κατάπτυστη επίθεση του δικηγόρου των Κροατών χούλιγκαν στους οπαδούς της ΑΕΚ

Οργή στο πανελλήνιο με τις φρικιαστικές δηλώσεις του Κροάτη δικηγόρου

Must Read

Οργή και σάλο έχει προκαλέσει η αδιανόητη επίθεση του δικηγόρου των οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στους οπαδούς της ΑΕΚ, μόλις λίγες ώρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη που βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα χέρια των Κροατών.

Ο δικηγόρος υπερασπίζεται τους χούλιγκαν που δολοφόνησαν τον φίλαθλο της ΑΕΚ, αποκαλώντας μάλιστα «αποβράσματα» τους οπαδούς της κιτρινόμαυρης! Σα να μην έφταναν οι αισχρές δηλώσεις του, επιτέθηκε και στα ελληνικά ΜΜΕ:

«Ξέρω από τη δική μου εμπειρία ότι τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν εντελώς λάθος κάποια γεγονότα. Τα επεισόδια ίσως να ξεκίνησαν από την ελληνική πλευρά. Δυστυχώς, δεν θα μάθουμε την πραγματική αλήθεια μέχρι να επιστρέψουν οι συμμετέχοντες. Αφού δεν μπορούμε να μάθουμε τι συνέβη, όλο αυτό μπορεί να ονομαστεί δημοσιογραφικό όργιο» είπε και εξαπέλυσε αδιανόητη επίθεση στους οπαδούς της ΑΕΚ:

«Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι τα μεγαλύτερα ανθρώπινα αποβράσματα που υπάρχουν. Είναι ανθρώπινα σκουπίδια, ναρκομανείς, αριστεροί και αναρχικοί, που πετούν μολότοφ και ποδοπατούν κεφάλια», δήλωσε ο δικηγόρος των οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This