Αυτή είναι η αιτία θανάτου του εγγονού του Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Aπο τι πέθανε ο 19χρονος Λέαντρο

Must Read

Η είδηση ότι ο Oσκαρικός ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο έχασε τον εγγονό του σε ηλικία μόλις 19 ετών, προκάλεσε σοκ στη διεθνή κοινότητα. Ένα μήνα μετά τον τραγικό χαμό του Λέαντρο Ντε Νίρο Ροντρίγκεζ, έρχεται στο φως η αιτία θανάτου του νεαρού.

Σύμφωνα με το CNN, η ιατροδικαστική εξέταση που υπογράφει το Ιατροδικαστικό Γραφείο της Νέας Υόρκης, αναφέρει ότι ο 19χρονος πέθανε εξαιτίας τοξικού συνδυασμού φεντανύλης, βρωμαζολάμης, αλπραζολάμης, 7-αμινοκλοναζεπάμης, κεταμίνης και κοκαΐνης.

Σημειώνεται ότι η φαιντανύλη είναι εξαιρετικά θανατηφόρα και ο θάνατος του 19χρονου κρίθηκε ως ατύχημα.

Μετά τον θάνατό του, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη μιας γυναίκας, η οποία κατηγορείται για πώληση ναρκωτικών σε ανήλικο.

«Κάποιος του πούλησε χάπια με φεντανύλη που ήξεραν ότι ήταν παράνομα, αλλά του τα πούλησε, οπότε για όλους αυτούς τους ανθρώπους που εξακολουθούν να πουλάνε και να αγοράζουν ναρκωτικά, ο γιος μου έφυγε για πάντα» έγραψε η μητέρα του απαντώντας σε σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ήσουν η χαρά μου, η καρδιά μου και ό,τι ήταν πάντα αγνό και αληθινό στη ζωή μου. Δεν ξέρω πώς να ζήσω χωρίς εσένα, αλλά θα προσπαθήσω να συνεχίσω και να μεταδώσω την αγάπη και το φως που τόσο με έκανες να νιώσω για να γίνω η μαμά σου. Σε αγαπούσαν και σε εκτιμούσαν τόσο βαθιά και εύχομαι αυτή η αγάπη και μόνο να μπορούσε να σε είχε σώσει» αναφέρει σε ανάρτησή της για το γιο της, η κόρη του Ντε Νίρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This