Η Ρωσία σταμάτησε Ουκρανούς σαμποτέρ που προσπάθησαν να μπουν στο Μπριάνσκ

Η απόπειρα εισβολής επιχειρήθηκε από ομάδα αποτελούμενη από έξι άτομα

Must Read

Η ρωσική υπηρεσία ασφαλείας FSB απέτρεψε απόπειρα Ουκρανών σαμποτέρ να εισέλθουν στην περιφέρεια Μπριάνσκ, όπως μετέδωσε σήμερα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, προσθέτοντας πως τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά το επεισόδιο.

Το Reuters δεν μπορεί να επιβεβαιώσει από ανεξάρτητη πηγή την πληροφορία, η οποία έρχεται έπειτα από ένα παρόμοιο συμβάν χθες, Τρίτη.

Το AFP, που επικαλείται ανακοίνωση των υπηρεσιών ασφαλείας που αναρτήθηκε στον επίσημο ιστότοπό τους, σημειώνει πως η ημερομηνία αυτού του συμβάντος δεν αναφέρεται.

Από την πλευρά του, ο κυβερνήτης της περιοχής Μπριάνσκ, Αλεξάντρ Μπογκομάζ, διευκρίνισε πως η απόπειρα εισβολής στο ρωσικό έδαφος από ομάδα αποτελούμενη από έξι σαμποτέρ πραγματοποιήθηκε στις 07:00 σήμερα.

Εκρήξεις και επιθέσεις σε ρωσικές περιοχές που συνορεύουν με την Ουκρανία, περιλαμβανομένου του Μπριάνσκ, πραγματοποιούνται σε σχεδόν καθημερινή βάση τους τελευταίους μήνες, με Ρώσους αξιωματούχους να επιρρίπτουν την ευθύνη για αυτές είτε στις ουκρανικές δυνάμεις είτε σε προσκείμενους στην Ουκρανία σαμποτέρ.

Στο μεταξύ, το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας δήλωσε σήμερα ότι υπέγραψε συμβόλαια για αγορά όπλων αξίας άνω των 400 δισεκατομμυρίων ρουβλίων (4,18 δισ. δολάρια ΗΠΑ) στην έκθεση όπλων Army-2023 η οποία διεξάγεται στη Μόσχα, όπως μετέδωσε το TASS.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This