Ιταλία: Αντλία καθαρισμού πισίνας ρούφηξε 8χρονο αγοράκι σε θέρετρο της Ρώμης

Must Read

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα αγοράκι ηλικίας 8 χρονών στην Ιταλία, όταν το ρούφηξε η αντλία καθαρισμού μιας πισίνας, με αποτέλεσμα να πνιγεί, αδυνατώντας να της ξεφύγει.

Το αδιανόητο αυτό περιστατiκό σημειώθηκε χθες στα δημοφιλή ιαματικά λουτρά Κρετόνε, στην περιφέρεια της Ρώμης, την ώρα που γινόταν το άδειασμα και ο καθαρισμός της πισίνας, κατά τη διάρκεια του κλεισίματος των εγκαταστάσεων, καθώς το παιδί φέρεται να βρέθηκε τότε εντός της κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το άψυχο σώμα του αγοριού ανασύρθηκε περίπου δύο ώρες μετά τη διαπίστωση πως είχε παρασυρθεί από τη ροή του νερού και είχε καταλήξει εγκλωβισμένο στον σωλήνα απορρόφησης. Η ιταλική εφημερίδα «Corriere della Sera» τονίζει πως εκείνη τη στιγμή είχε ζητηθεί από τους θαμώνες να προσέλθουν στην έξοδο για το βραδινό κλείσιμο της δομής, ενώ, σύμφωνα με μαρτυρία, φαίνεται το άδειασμα του νερού να είχε ξεκινήσει, ενώ βρισκόταν ακόμη κόσμος στην πισίνα.

Έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης διεξάγει η εισαγγελία του Τίβολι, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This