Φρίκη στο Τέξας:18χρονος ασέλγησε σε 11χρονη και την στραγγάλισε – Βρέθηκε σε σακούλα

Must Read

Αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση βιασμού και δολοφονίας ενός 11χρονου κοριτσιού, στο Τέξας από έναν 18χρονο μετανάστη από τη Γουατεμάλα. Ο νεαρός κατηγορείται πως επιτέθηκε σεξουαλικά, στραγγάλισε την ανήλικη και έκρυψε τη σορό της σε μια σακούλα, κάτω από το κρεβάτι της.

Ο Χουάν Κάρλος Γκαρσία Ροντρίγκεζ διέφευγε της σύλληψης για σχεδόν μια εβδομάδα μετά τις φρικτές πράξεις που έκανε στις 12 Αυγούστου στη μικρή Μαρία Γκονζάλεζ. Τελικά, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν το Σάββατο στη Λουιζιάνα και ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα. Ο Ροντρίγκεζ – ο οποίος πέρασε τα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό τον Ιανουάριο, παραδόθηκε μόνος του στις Αρχές και στη συνέχεια αφέθηκε και πάλι ελεύθερος – κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία και περιμένει την έκδοσή του.

Ζούσε στο ίδιο συγκρότημα διαμερισμάτων με τη Μαρία και την οικογένειά της, έξω από το Χιούστον και συνδέθηκε με τη βίαιη δολοφονία της, αφού του έπεσε το κλειδί του διαμερίσματός του στο σπίτι τους μετά το έγκλημα. Το πτώμα του κοριτσιού βρέθηκε από τον πατέρα της μέσα κάτω από το κρεβάτι της στο σπίτι τους, δήλωσαν οι Αρχές.

«Αυτή η σύλληψη έφερε στην οικογένεια και την κοινότητα κάποια γαλήνη», ανέφερε η οικογένεια της Μαρίας σε ανακοίνωσή της, όπως γράφει η New York Post. «Είμαστε ευγνώμονες που δεν μπορεί να ξαναπροκαλέσει τέτοιου είδους πόνο σε κανέναν», τονίζουν σε ανακοίνωση και επισημαίνουν πως «ζητώ από τους υπεύθυνους να μας αποδώσουν δικαιοσύνη. Είθε να του επιβληθεί η μέγιστη ποινή για όσα έκανε στην κόρη μου».

Πώς έφτασαν στα ίχνη του δράστη

Ο πατέρας του παιδιού, Καρμέλο Γκονζάλεζ δήλωσε ότι έφυγε για τη δουλειά γύρω στις 9:45 π.μ. την ημέρα της δολοφονίας της κόρης του – και περίπου 15 λεπτά αργότερα έλαβε ένα μήνυμα από το κορίτσι που έλεγε ότι κάποιος χτυπούσε την πόρτα τους. Της απάντησε να μην ανοίξει την πόρτα επειδή ήταν μόνη της στο σπίτι ενώ σε τηλεφωνήματα που της έκανε το παιδί δεν απαντούσε. Επέστρεψε στο σπίτι και την βρήκε νεκρή.

Η αστυνομία ανέκρινε τον δράστη ωστόσο, αφού αφέθηκε ελεύθερος εξαφανίστηκε και είπε στον συγκάτοικό του ότι θα έφευγε από την πόλη για μια δουλειά.

Την Παρασκευή, η αστυνομία του Τέξας αναγνώρισε τον Ροντρίγκεζ ως βασικό ύποπτο και προσέφερε αμοιβή 5.000 δολαρίων για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή του, δίνοντας στη δημοσιότητα μια εικόνα του, η οποία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της ανάκρισής τους από τους αστυνομικούς.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Πασαντίνα Τζος Μπρούγκερ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι το κρίσιμο στοιχείο που συνδέει τον Ροντρίγκεζ με το έγκλημα ήταν ένα κλειδί του διαμερίσματός του – το οποίο άφησε μέσα στο σπίτι των Γκονζάλεζ.

Σημειώνεται πως η Μαρία είχε επίσης μεταναστεύσει στις ΗΠΑ με τον πατέρα της πριν από τέσσερα χρόνια και ζούσε στο συγκρότημα αυτό μόλις τρεις μήνες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This