Αν είναι δυνατόν! Έπειθε κορίτσια να παθαίνουν ηλεκτροπληξία μέσω Skype

Must Read

Γερμανός, γνωστός ως «σαδιστής της πρίζας», έπειθε κορίτσια ακόμα και 13 ετών να παθαίνουν επίτηδες ηλεκτροπληξία σε ζωντανή σύνδεση μαζί του μέσω Skype. Ο Ντέιβιντ Γκ. είναι αντιμέτωπος με 88 κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας, αφού φέρεται ότι έπεισε δεκάδες γυναίκες να διοχετεύουν ρεύμα 230 βολτ στο σώμα τους.

Ο άνδρας, που φέρεται ότι είναι φετιχιστής με αδυναμία στα πόδια, έβλεπε διαδικτυακά τις γυναίκες να διοχετεύουν ρεύμα στα γυμνά τους πόδια.

Δείτε επίσης: Ανατριχίλα στη Βρετανία! Ισόβια σε ετεροθαλή αδέλφια, που στραγγάλισαν δύο από τα έξι παιδιά τους

Για να τις προσεγγίσει, εμφανιζόταν ως επιστήμονας που διεξήγε δήθεν έρευνα και πρόσφερε μέχρι και 3.000 ευρώ σε γυναίκες για να συμμετέχουν σε αυτήν. Ο 30χρονος από τη Βαυαρία δικάζεται στο Μόναχο.


Πολλές από τις εύπιστες έκαναν τα «πειράματα» που τους ζητούσε πολλές φορές, με αποτέλεσμα εγκαύματα, κράμπες, καρδιακές αρρυθμίες, ακόμα και απώλεια αισθήσεων.
«Τα θύματά του πίστευαν ότι ήταν επιστήμονες και δεν διέτρεχαν κίνδυνο εφόσον θα ακολουθούσαν τις οδηγίες του.

Γι’ αυτό συμφώνησαν» δηλώνει η πλευρά των κατηγόρων. «Αυτός όμως γνώριζε ότι η διοχέτευση 230 βολτ είναι επικίνδυνη» επισημαίνουν.

Στο δικαστήριο παρουσιάστηκε ένα από τα βίντεο με τα θύματα, που δείχνει 27χρονη γυναίκα να συνομιλεί με τον φετιχιστή και στη συνέχεια να χρησιμοποιεί ένα κουτάλι και καρφί για να διοχετεύσει ηλεκτρισμό από μια πρίζα στα γυμνά της πόδια. Η γυναίκα ουρλιάζει δυνατά προτού πιάσει το πόδι της για να το ανακουφίσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This