Δείτε τα αποκαλυπτήρια των iPhone 15 και Apple Watch Series 9

Must Read

Με την επίσημη παρουσίαση του iPhone 15, η Apple μπαίνει σε μια νέα εποχή, καθώς ο Τιμ Κουκ, διευθύνοντας σύμβουλος του αμερικανικού τιτάνα της τεχνολογίας και οικοδεσπότης του Apple Event 2023, υπόσχεται «θαύματα».

Τα αποκαλυπτήρια του iPhone 15, καθώς και των νέων «έξυπνων» ρολόγια της εταιρείας, Apple Watch Series 9, γίνονται στην έδρα της εταιρείας στο Κουπερτίνο, με την όλη εκδήλωση να μεταδίδεται live μέσα από το κανάλι της εταιρείας στο YouTube, αλλά και μέσα από την ιστοσελίδα της Apple, καθώς και μέσα από την εφαρμογή Apple TV.

  • Παρακολουθήστε ολόκληρη την παρουσίαση:

Τι περιμένουμε στα iPhone 15

Η μεγάλη αλλαγή στα iPhone 15 είναι η θύρα USB-C, καθώς η Apple αναγκάζεται να ευθυγραμμιστεί με τις ρυθμιστικές Αρχές της Ε.Ε. Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψήφισε για την τυποποίηση των θυρών σε όλες τις συσκευές. Τυπικά, οι κατασκευαστές ηλεκτρονικών συσκευών –όπως είναι και η Apple– έχουν λάβει προθεσμία μέχρι το τέλος του 2024, για να εφαρμόσουν τη συγκεκριμένη τεχνολογία. Όλα δείχνουν, όμως, ότι η αμερικανική εταιρεία θα το κάνει πράξη με τα iPhone 15.

Η ασύρματη φόρτιση, εν τω μεταξύ, λέγεται ότι θα αυξηθεί στα 35W. Φαίνεται ότι το iPhone 15 θα είναι ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που θα υιοθετήσουν το πρότυπο Qi2, το οποίο συνδυάζει την ασύρματη φόρτιση με μαγνήτες. Ακόμα, το Dynamic Island που παρουσιάστηκε στα iPhone 14 Pro και Pro Max, αναμένεται να διατεθεί και στα τέσσερα μοντέλα της σειράς των iPhone 15.

Μια άλλη ενδιαφέρουσα πληροφορία αφορά στο φημολογούμενο iPhone 15 Ultra, το οποίο, απ’ ό,τι φαίνεται, θα αντικαταστήσει το Pro Max. Αυτό το κινητό τηλέφωνο λέγεται ότι θα διαθέτει τον επεξεργαστή Α17, οθόνη 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, περισκοπικό φακό, λεπτότερα πλαίσια κατασκευασμένα από τιτάνιο και το νέο κουμπί «action», το οποίο έχει ήδη ενσωματωθεί στο Apple Watch Ultra. Ειδικότερα, λέγεται ότι το συγκεκριμένο κουμπί θα αντικαταστήσει το κουμπί «mute» και θα προσφέρει μια σειρά από διαφορετικές προσαρμόσιμες εφαρμογές, όπως είναι η κάμερα, οι επιλογές προσβασιμότητας, ο φακός και οι συντομεύσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This