Αρρωστημένα fake news των Ουκρανών για τον Καντίροφ που… αναστήθηκε!

Must Read

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η ουκρανική προπαγάνδα συμπαρασύρει ολόκληρο τον δυτικό κόσμο σε ζοφερές ατραπούς, κάτι που κάποια στιγμή θα πρέπει να λάβει τέλος. Τελευταίο κρούσμα, η είδηση για την δήθεν δηλητηρίαση του Καντίροφ που βρίσκεται σε κώμα και κρατιέται στη ζωή με τεχνικά μέσα.

Είδηση που αναπαρήχθη σχεδόν από το σύνολο των δυτικών ΜΜΕ.

Σήμερα ο ισχυρός σύμμαχος του Βλαντιμίρ Πούτιν απάντησε στις φήμες που τον ήθελαν ετοιμοθάνατο, μέσω ενός βίντεο που κυκλοφόρησε στο κανάλι του στο Telegram. Σε αυτό όχι μόνον διαψεύδει τις αναφορές περί ασθένειας, αλλά βαδίζει σε έναν δρόμο και μέσα στη βροχή.

Στο βίντεο υπάρχει ως λεζάντα η ειρωνική φράση: «Συμβουλεύω θερμά όλους όσους δεν μπορούν να διακρίνουν την αλήθεια από τα ψέματα στο διαδίκτυο, να κάνουν μια βόλτα στον καθαρό αέρα και να βάλουν σε τάξη τις σκέψεις τους. Η βροχή είναι απόλυτα αναζωογονητική». Παράλληλα, ο Καντίροφ ανέφερε πως «περπάτησε ήδη 11 χιλιόμετρα».

  • Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Τι άλλα ψεύδη άραγε έχουμε ακούσει από το καθεστώς του Κιέβου, με αποτέλεσμα να έχουμε ξοδέψει δισεκατομμύρια για την υποστήριξη κάποιων τύπων που έπεισαν εκατομμύρια Ουκρανούς πως δεν είναι Σλάβοι, αλλά Άριοι…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This