Ιταλός αναζητούνταν επί 10 χρόνια και βρέθηκε στην Πάτρα από εκπομπή της RAI

Ζήτησε από τον απεσταλμένο της RAI «να τον ξεχάσει»

Must Read

Δέκα χρόνια τον αναζητούσαν οι γονείς του, η σύζυγος και τα παιδιἀ του, είχε αφήσει επιστολή αυτοκτονίας και είχε εξαφανιστεί. Ο Ιταλός Αντάμο Γκουέρα, 55 ετών σήμερα, βρέθηκε και ζει στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τηλεοπτική εκπομπή της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης Rai, η οποία ασχολείται με υποθέσεις ανθρώπων που έχουν εξαφανιστεί, έκανε μια εντυπωσιακή αποκάλυψη: Εντόπισε τον άνδρα ζωντανό και απολύτως υγιή στην Πάτρα, όπου φαίνεται πως ζει μόνιμα.

Ο Αντάμο Γκουέρα είχε αφήσει ένα γράμμα στην οικογένειά του, στο οποίο έγραφε ότι επρόκειτο να θέσει τέλος στη ζωή του:  «Γεια σας μαμά και μπαμπά. Δεν έχω πολλά λόγια να σας πω, αλλά δυστυχώς τα πράγματα πήγαν πάντα άσχημα. Θα προσπαθήσω να κάνω το τελευταίο αυτό βήμα με τον σωστό τρόπο για να μην ζήσετε και τον πόνο της κηδείας μου. Ήρθε η στιγμή να βάλω τη λέξη τέλος».

Ο Γκουέρα ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο μικρών παιδιών στην Ίμολα της βόρειας Ιταλίας. Όλα αυτά τα χρόνια η γυναίκα του συνέχισε να τον ψάχνει και οι εισαγγελείς εξακρίβωσαν ότι είχε εγκαταλείψει το αυτοκίνητό του στην Ανκόνα, όπου είχε αγοράσει και ένα εισιτήριο του φέρι μποτ με προορισμό την Ελλάδα.

Ο 55χρονος σήμερα ζήτησε από τον απεσταλμένο της εκπομπής της RAI «να τον ξεχάσει» και να μην μεταδώσει την είδηση. Η σύζυγος του «δήθεν αυτόχειρα» είδε το βίντεο και τον αναγνώρισε, ευχαρίστησε τους υπευθύνους της εκπομπής και σχολίασε: «Δεν είναι άνδρας, δεν είναι πατέρας».

Ο Γκουέρα πρόσφατα είχε ζητήσει με αίτησή του να γραφτεί στα μητρώα των Ιταλών πολιτών που διαμένουν μόνιμα στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This