Δύο νεκροί από πυρκαγιές στη Σικελία 

Εκκενώθηκε ξενοδοχείο με 700 τουρίστες

Must Read

Φονικές αποδείχθηκαν οι δασικές πυρκαγιές που πλήττουν τη βόρεια Σικελία στην Ιταλία καθώς δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Πρόκειται για μια γυναίκα 42 ετών η οποία σκοτώθηκε προσπαθώντας να σώσει τα άλογά της στην Τσεφαλού, στα ανατολικά του Παλέρμο. Μαζί με την άτυχη γυναίκα βρίσκονταν ο πατέρας της και οι αδελφοί της, όμως πιθανότατα αποπροσανατολίστηκε λόγω της ζέστης και του καπνού με αποτέλεσμα να πέσει σε μια χαράδρα και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Νεκρός είναι και ένας 68χρονος άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο Ansa, έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να φύγει από το σπίτι του που είχε τυλιχθεί στις φλόγες, στο Μπαλεστράτε, στα δυτικά του Παλέρμο.

Σύμφωνα με την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας και τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης 700 τουρίστες χρειάστηκε να εκκενώσουν για μερικές ώρες το ξενοδοχείο στο οποίο διέμεναν λόγω της φωτιάς.

Ειδικότερα, περίπου 700 πελάτες του ξενοδοχείου Costa Verde, κοντά στην Τσεφαλού, απομακρύνθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής και μεταφέρθηκαν για λόγους ασφαλείας σε ένα τοπικό γήπεδο. Λίγες ώρες αργότερα – γύρω στις 2 το πρωί του Σαββάτου – επέστρεψαν στα δωμάτιά τους αφού δεν υπήρχε πλέον κίνδυνος από τη φωτιά.

Ευχάριστα ωστόσο είναι τα νέα όσον αφορά στον καιρό καθώς σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία αναμένονται από σήμερα και για πολλές ημέρες βροχές στην περιοχή, γεγονός που θα βοηθήσει το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This