Τουλάχιστον 200 τραυματίες από έκρηξη σε βενζινάδικο στο Ναγκόρνο Καραμπάχ – Σε κρίσιμη κατάσταση οι περισσότεροι

Must Read

Εκατοντάδες άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα στο Στεπανακέρτ (Χανκεντί), πρωτεύουσα του αζέρικου θύλακα Ναγκόρνο Καραμπάχ, όταν εξερράγη δεξαμενή καυσίμων σε βενζινάδικο. 

Όπως μετέδωσε το αρμένικο τμήμα του ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων Sputnik, η συντριπτική πλειοψηφία των τραυματιών ήταν πελάτες του πρατηρίου καυσίμων, οι οποίοι γέμιζαν τα ντεπόζιτα των οχημάτων τους, προκειμένου να αποχωρήσουν άρον άρον από το Ναγκόρνο Καραμπάχ, λόγω της… εύφλεκτης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Επίτροπος ανθρωπίνων δικαιωμάτων του θύλακα δήλωσε πως από την ισχυρότατη έκρηξη τραυματίστηκαν περισσότεροι από 200 άνθρωποι, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι σε σοβαρή κατάσταση και, ως εκ τούτου, επείγει να μεταφερθούν αεροπορικώς σε άλλη περιοχή, καθώς ο θύλακας δεν διαθέτει τις υποδομές για να τους νοσηλεύσει καταλλήλως.

Περαιτέρω λεπτομέρειες για την έκρηξη δεν έχουν γνωστοποιηθεί, την ώρα που χιλιάδες Αρμένιοι εγκαταλείπουν την ορεινή αυτή περιοχή του Νότιου Καυκάσου, μετά την ήττα των αυτονομιστικών δυνάμεων του θύλακα από το Αζερμπαϊτζάν, κατά την αιφνιδιαστική στρατιωτική επιχείρηση της περασμένης εβδομάδας.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This