Τρομακτικές εικόνες στο Ισραήλ: Μαχητές της Χαμάς σκότωσαν Γερμανίδα και βεβήλωσαν τη σορό της!

Ξεκίνησαν για φεστιβάλ μουσικής και βρέθηκαν νεκρές και αιχμάλωτες

Must Read

Σοκαριστικές είναι οι ιστορίες για άτομα που απήχθησαν από τις δυνάμεις της Χαμάς, την ώρα των ένοπλων επιθέσεων κατά Ισραηλινών.

Κεντρικά πρόσωπα είναι γυναίκες, που έπεσαν στα χέρια των μαχητών της Χαμάς και είτε αγνοούνται, είτε είναι νεκρές. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ορισμένες γυναίκες που έπεσαν θύματα απαγωγής βρίσκονταν σε ένα μουσικό φεστιβάλ, όταν έγινε η επίθεση των μαχητών της Χαμάς. Μια 30χρονη Γερμανίδα καλλιτέχνις του τατουάζ βρήκε τον θάνατο μετά την εισβολή της Χαμάς στο Ισραήλ, με το πτώμα της να σκυλεύεται από τους φονιάδες της. Η άτυχη Shani Louk, 30 ετών, βρισκόταν σε ένα μουσικό φεστιβάλ για την ειρήνη όταν συνελήφθη από μέλη της Χαμάς, μετά την επίθεση στο Ισραήλ που άφησε τουλάχιστον εκατοντάδες νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες. Το άψυχο και ημίγυμνο σώμα της βιντεοσκοπήθηκε στο πίσω μέρος ενός φορτηγού, με το ένα πόδι σε αφύσικη γωνία, την ίδια στιγμή που μέλη της Χαμάς κάθονταν γύρω του και ζητωκραύγαζαν, με άλλους να τρέχουν δίπλα της και να τη φτύνουν.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shan (@shanukkk)

Η Χαμάς ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα ήταν στρατιώτης του Ισραήλ, αλλά η εξαδέλφη της, Tomasina Weintraub-Louk, είπε στην Daily Mail ότι η οικογένεια αναγνώρισε τα διακριτικά τατουάζ στα πόδια της και τα μαλλιά της.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shan (@shanukkk)

 

«Δεν ακούσαμε τίποτα. Ελπίζουμε σε θετικά νέα. Είναι σίγουρα η Shani. Ήταν σε ένα μουσικό φεστιβάλ για την ειρήνη. Αυτό είναι ένας εφιάλτης για την οικογένειά μας», είπε η Weintraub-Louk.

Χθες, εκατοντάδες νέοι εγκατέλειψαν πανικόβλητοι ένα υπαίθριο μουσικό φεστιβάλ στην έρημο, όταν μαχητές της Χαμάς εισέβαλαν σε αυτό, σύμφωνα με βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media. Η επίθεση στο συγκεκριμένο φεστιβάλ έγινε εν μέσω ενός κύματος αιφνιδιαστικών επιδρομών της Χαμάς στο νότιο Ισραήλ. Ένας από τους παρευρισκόμενους, ονόματι Ντάνιελ, μίλησε στο ισραηλινό πρακτορείο «Walla» επιβεβαιώνοντας το γεγονός. «Μας ειδοποίησε μια κόκκινη σειρήνα (προειδοποίηση για ρουκέτες). Ακολούθησε χάος, ειδικά με τα οχήματα να προσπαθούν να φύγουν. Στη συνέχεια άρχισαν οι πυροβολισμοί και ο κόσμος άρχισε να τρέχει. Εξακολουθούμε να κρυβόμαστε και να περιμένουμε διάσωση», δήλωσε ο νεαρός Ντάνιελ.

Η Noa αγνοείται

Σε ένα άλλο βίντεο από την εισβολή της Χαμάς στα ισραηλινά εδάφη, διακρίνεται μια άλλη νεαρή κοπέλα, η οποία ζητά βοήθεια την ώρα που οι απαγωγείς της την απομακρύνουν από τους δικούς της με μηχανή. Σύμφωνα με χρήστες των κοινωνικών δικτύων πρόκειται για τη Νόα, μια νεαρή κοπέλα που είχε βρεθεί και εκείνη στο μουσικό φεστιβάλ στο νότιο Ισραήλ.

Διαβάστε ακόμα:

Ραγδαίες εξελίξεις: Ετοιμάζει χερσαία επίθεση το Ισραήλ στη Γάζα – Πάνω από 600 οι νεκροί

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This