Θρίλερ με τη 30χρονη ρέιβερ που φέρεται να δολοφονήθηκε από τη Χαμάς – Η μητέρα της λέει πως είναι ζωντανή!

Η Σάνι Λουκ -υποτίθεται ότι- νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο στη Γάζα

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Μια αναπάντεχη ανατροπή διαγράφεται σήμερα στην υπόθεση της 30χρονης Σάνι Λουκ, της Γερμανίδας ρέιβερ, δηλαδή, που φέρεται να δολοφονήθηκε από μαχητές της Χαμάς κατά την αιφνιδιαστική επίθεσή τους το Σάββατο 7/10 στο μουσικό φεστιβάλ Tribe of Nova, κοντά στα σύνορα του Ισραήλ με τη Γάζα, καθώς η μητέρα της υποστηρίζει πως είναι ακόμη ζωντανή!

Η Σάνι Λουκ, η οποία μεγάλωσε στο Ισραήλ, αλλά έχει γερμανικό διαβατήριο, φέρεται να αναγνωρίστηκε ως η κοπέλα, της οποίας το -κατά τα φαινόμενα- άψυχο ημίγυμνο κορμί περίφεραν ως «λάφυρο» μαχητές της Χαμάς στην καρότσα ενός οχήματος, σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, λίγο μετά την απάνθρωπα αιματηρή επίθεσή τους και αμέσως έγινε viral.

Ωστόσο, η μητέρα της, Ρικάρντα, σε έκκληση που έκανε σήμερα, υποστήριξε ότι στην οικογένειά της στάλθηκε ένα βίντεο, στο οποίο, όπως είπε, «έβλεπα καθαρά την κόρη μας αναίσθητη στο αυτοκίνητο με τους Παλαιστίνιους και αυτούς να κάνουν βόλτες στη Λωρίδα της Γάζας».

Σύμφωνα με το BBC, ενώ στο βίντεο δεν φαίνεται το πρόσωπο της γυναίκας, η οικογένεια της Σάνι Λουκ δήλωσε ότι μπόρεσε να την αναγνωρίσει από τα μαλλιά και τα τατουάζ της. Από την πλευρά της, η γερμανική ιστοσελίδα Blick ανέφερε ότι η μητέρα της 30χρονης είπε ότι το παιδί της ζει και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο στη Γάζα, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Και, ως εκ τούτου, ζητάει τη βοήθεια της γερμανικής κυβέρνησης, προκειμένου η βαριά τραυματισμένη κόρη της να επιστρέψει άμεσα από τη Γάζα στη Γερμανία.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This