Φρίκη στη Μ. Βρετανία: 71χρονος έκλεισε ραντεβού για να κακοποιήσει βρέφος!

Must Read

Αποτροπιασμό προκαλεί η ιστορία πίσω από την σύλληψη ενός 71χρονου στην Μεγάλη Βρετανία καθώς είχε κανονίσει συνάντηση για να κακοποιήσει ένας βρέφος μόλις λίγων εβδομάδων!

Ο ηλικιωμένος συνελήφθη στο ασανσέρ του ξενοδοχείου του Μάντσεστερ στο οποίο πήγε για να ικανοποιήσεις τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Αρχικά, αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι είχε ερωτική συνάντηση

Στο δικαστήριο αποκάλυψε όλη την φρικτή αλήθεια. Συγκεκριμένα, ότι κατείχε ακραία πορνογραφία, ότι δημιουργούσε και διένειμε άσεμνες εικόνες με παιδιά και ήταν πίσω από σεξουαλικό αδίκημα σε βάρος παιδιών!

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, ο ηλικιωμένος είχε μοιραστεί υλικό παιδικής πορνογραφίας και είχε εκμυστηρευτεί σε χρήστες ότι θέλει να κακοποιήσει παιδιά κάτω των 12 ετών!

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε 80 μήνες φυλάκισης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This