Υπερχείλισε η λίμνη Κόμο από την κακοκαιρία στην Ιταλία – Ένας αγνοούμενος στην Πάρμα

Στην Περιφέρεια Εμίλια Ρομάνια προκάλεσε την μερική κατάρρευση δύο γεφυρών

Must Read

Στο έλεος σφοδρής κακοκαιρίας βρίσκεται η Ιταλία, με το βόρειο τμήμα της χώρας να έχει δεχθεί τόνους νερού. Στο Κόμο υπερχείλισε η ομώνυμη λίμνη ενώ στο Μιλάνο ισχυρή βροχόπτωση προκάλεσε την διακοπή της λειτουργίας του Μετρό και των δρομολογίων αστικών λεωφορείων, ενώ υπερχείλισε ο παραπόταμος Σέβεζο.

Στην Βενετία, οι συνέπειες της παλίρροιας περιορίστηκαν χάρη στα τεχνητά φράγματα του συστήματος «Μόζε», τα οποία υψώθηκαν για να προστατεύσουν την Γαληνοτάτη κατά την διάρκεια της νύχτας.

 H κακοκαιρία στην Περιφέρεια Εμίλια Ρομάνια προκάλεσε την μερική κατάρρευση δύο γεφυρών έξω από τις πόλεις Πάρμα και Πιατσέντσα. Τα ορμητικά νερά παρέσυραν έναν άνδρα, ο οποίος είχε μόλις βγει από το σπίτι του. Στην ευρύτερη περιοχή της Πιατσέντσα εκκενώθηκαν περίπου 20 σπίτια που είχαν πλημμυρίσει.

Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, η κακοκαιρία στην Ιταλία θα συνεχιστεί το επόμενο 10ήμερο.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This