Η φούσκα της δεκαετίας: «Κάλπικο» το βουλγάρικο κρυπτονόμισμα – Εξαφανισμένη με 4 δις στις τσέπες της η επικεφαλής της εταιρείας!

Must Read

Στενεύει ο κλοιός γύρω από την Ρούγια Ιγκνάτοβα, τη Βουλγάρα «βασίλισσα των κρυπτονομισμάτων», η οποία καταζητείται από το FBI, καθώς το έσκασε με… 4 δισεκατομμύρια δολάρια που «έφαγε» από εκατοντάδες επενδυτές, τους οποίους και εξαπάτησε!

Ο μικρότερος αδελφός της, Κονσταντίν Ιγκνάτοφ, ο οποίος συνελήφθη τον περασμένο Μάρτιο στο Λος Άντζελες, όπου είχε βρεθεί για εκδήλωση της εταιρίας OneCoin στο Λας Βέγκας, δήλωσε ένοχος για κατηγορίες διαδικτυακής και δικαστικής απάτης, αλλά και για ξέπλυμα χρήματος, στο πλαίσιο συμφωνίας που έκανε με τις Αρχές στη Νέα Υόρκη, που προβλέπει ότι θα δώσει πληροφορίες για τους πρώην συνεργούς του.

αδελφος κρυπτονομισμα

Ο 33χρονος, που πιστεύεται ότι έχει διασυνδέσεις με τη βουλγαρική μαφία, θα μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων και θα εξαιρεθεί από τις κατηγορίες.

Η υπόθεση για την οποία συνελήφθη σχετίζεται με την OneCoin, εταιρία κρυπτονομισμάτων που ιδρύθηκε το 2014 από τη Ρούγια Ιγκνάτοβα, την οξφορδιανών σπουδών μεγαλύτερη αδελφή του, με βάση τη Βουλγαρία.

Αυτή διαφήμιζε το δικό της κρυπτονόμισμα ως ανταγωνιστικό του Bitcoin και υποσχόταν τεράστια κέρδη σε απλούς επενδυτές, ενώ απευθυνόταν στοχευμένα και σε μουσουλμάνος επενδυτές.

ΡΟΥΓΙΑ ΙΓΚΝΑΤΟΒΑ βασιλισα κρυπτονομισμα

Χάρη στις δυναμικές παρουσιάσεις της σε events που χρηματοδοτούνταν ακόμα και από τον «Economist» και στο πολύ προσεγμένο παρουσιαστικό της, από το 2014 ως το 2017 έπεισε ανθρώπους από 175 χώρες, συμπεριλαμβανομένων και Αμερικανών, να επενδύσουν συνολικά 4 δισεκατομμύρια δολάρια στην εταιρεία της!

Διαβάστε επίσης: Ομογενής φοιτητής βρέθηκε νεκρός μετά από πάρτι αδελφότητας – Η οικογένειά του προσφέρει αμοιβή για πληροφορίες

Ποιος θα μπορούσε να υποψιαστεί, εξάλλου, μια επιχειρηματία που είχε ποζάρει και για τη ρωσική έκδοση του περιοδικού «Forbes»;

Τα ίχνη της Ιγκνάτοβα, σε βάρος της οποίας έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από το FBI, εξαφανίστηκαν απότομα τον Οκτώβριο του 2017, και έκτοτε κυκλοφορούν φήμες ότι κρύβεται σε Λονδίνο, Ντουμπάι, Γερμανία ή στη χώρα καταγωγής της, τη Βουλγαρία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This