Ομογενής φοιτητής βρέθηκε νεκρός μετά από πάρτι αδελφότητας – Η οικογένειά του προσφέρει αμοιβή για πληροφορίες

Must Read

Χρηματική αμοιβή ύψους 9.000 ευρώ προσφέρει η οικογένεια του ομογενούς φοιτητή Αντωνίου Τσιάλα, σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα ρίξουν φως στα αίτια και στις συνθήκες θανάτου του.

Ο 18χρονος πρωτοετής φοιτητής του πανεπιστημίου Κορνέλ της Νέας Υόρκης, εθεάθη τελευταία φορά ζωντανός στις 24 Οκτωβρίου, την ημέρα που, μαζί με αρκετούς από τους συμφοιτητές του, έδωσε το παρών σε πάρτι της αδελφότητας «Φι Κάπα Ψι», όπου σερβιρίστηκε και αλκοόλ.

Έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν και, δύο ημέρες αργότερα, βρέθηκε το πτώμα του στον βοτανικό κήπο του πανεπιστημίου. Οι Αρχές δεν θεωρούν ότι ο θάνατός του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, ωστόσο έχουν αρχίσει έρευνες, καλώντας αρκετούς μάρτυρες να καταθέσουν.

ΝΕΚΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΦΟΙΤΗΤΗΣ

«Θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια», δήλωσε ο Τζον Τσιάλας, πατέρας του φοιτητή, στο CBS News. Η μητέρα του, Φλάβια Τομασέλο, αποκάλυψε ότι η τελευταία φορά που είδε τον γιο της ήταν το Σαββατοκύριακο Γονέων, λίγο πριν από το εν λόγω πάρτι.

Όπως εξήγησε, ο γιος της έδειχνε αρκετά ενθουσιασμένος το βράδυ πριν από την εξαφάνισή του, γι’ αυτό και, όταν το επόμενο πρωί δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού του μαζί τους, το μυαλό της δεν πήγε στο κακό.

Πάρτι ενάντια στους κανόνες

Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Μπιάνκι, δικηγόρο της οικογένειας, οι γονείς του 18χρονου είναι θυμωμένοι με το γεγονός ότι η συγκεκριμένη αδελφότητα διοργάνωσε πάρτι ενάντια στους κανόνες, καθώς σέρβιρε αλκοόλ σε φοιτητές κάτω των 21 ετών.

«Ο Αντόνιο μέθυσε, έφυγε από το πάρτι και εξαφανίστηκε. Δεν ξέρουμε πώς ακριβώς πέθανε. Ελπίζουμε όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό με το τι συνέβη αυτή τη νύχτα, να μας το πει», δήλωσε ο Μπιάνκι στο CNN, ενώ σε δηλώσεις του στην τοπική εφημερίδα «Ithacavoice» ανέφερε: «Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν φοιτητές που γνωρίζουν τι συνέβη εκείνη τη νύχτα και γιατί πέθανε ο Αντόνιο, και ελπίζουμε, με το ποσό που προσφέρουμε, κάποιος να ανταποκριθεί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This