Σεισμός στην Αλβανία: Στους 21 οι νεκροί, εκατοντάδες οι τραυματίες, 42 άνθρωποι έχουν ανασυρθεί ζωντανοί (video)

Must Read

Στους 21 νεκρούς βρίσκεται ο -μέχρι στιγμής- θλιβερός απολογισμός του ισχυρότατου σεισμού που έπληξε την Αλβανία στις 04:54 (ώρα Ελλάδας). 

Εκατοντάδες, εξάλλου, είναι οι τραυματίες, τη στιγμή που τα σωστικά συνεργεία εξακολουθούν να αναζητούν επιζώντες κάτω από τα συντρίμμια κτιρίων που κατέρρευσαν σαν τραπουλόχαρτα από τον σεισμό και τη μετασεισμική ακολουθία.

Διαβάστε επίσης: Σεισμός 6,4R στην Αλβανία! Δεκατέσσερις οι νεκροί και πάνω από 600 τραυματίες, κτίρια κατέρρευσαν, υπάρχουν εγκλωβισμένοι και αγνοούμενοι

Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό του αλβανικού υπουργείου Άμυνας, οι νεκροί έχουν φτάσει τους 21, με τα περισσότερα από τα θύματα να έχουν εντοπιστεί στο Δυρράχιο και την κωμόπολη Θουμάνι, στα βόρεια των Τιράνων.

Στη γειτονική πόλη Κούρμπιν ένας 50χρονος σκοτώθηκε, πηδώντας πανικόβλητος από το μπαλκόνι του σπιτιού του, ενώ ένας άλλος άνδρας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, όταν ο δρόμος υποχώρησε λόγω του σεισμού.

Διαβάστε επίσης: Αγνοείται η ξαδέρφη της Μέγκι Ντρίο μετά τον φονικό σεισμό στην Αλβανία

Μέχρι στιγμής, πάντως, έχουν ανασυρθεί ζωντανοί 42 άνθρωποι, με το συγκεντρωμένο πλήθος, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και συγγενείς των επιζώντων, να χειροκροτά τους διασώστες κάθε φορά που καταφέρνουν να προσεγγίσουν και να βγάλουν με ασφάλεια κάποιον εγκλωβισμένο.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This