Μαζική πορεία κατά του αντισημιτισμού στο Λονδίνο

Χιλιάδες διαδηλωτές

Must Read

Οργή λαού… Στην Αγγλία!

Χιλιάδες διαδηλωτές συμμετείχαν στην πορεία κατά του αντισημιτισμού στους δρόμους του Λονδίνου, μία ημέρα μετά τη νέα κινητοποίηση υπέρ των Παλαιστινίων στην βρετανική πρωτεύουσα. Πολλοί συμμετέχοντες στην πορεία, που ξεκίνησε από τα δικαστήρια και κατευθύνθηκε στο Κοινοβούλιο, κρατούσαν ισραηλινές και βρετανικές σημαίες και πλακάτ με το σύνθημα «Μηδενική ανοχή στον αντισημιτισμό».

Κάποιοι έδειχναν φωτογραφίες των ομήρων που κρατά η Χαμάς. Σύμφωνα με την εβραϊκή φιλανθρωπική οργάνωση Community Security Trust (CST), από τις 7 Οκτωβρίου μέχρι τις 15 Νοεμβρίου καταγγέλθηκαν στη Βρετανία 1.324 αντισημιτικές ενέργειες, αριθμός ρεκόρ. Πέρσι, την αντίστοιχη περίοδο, ήταν 271. Η Μητροπολιτική Αστυνομία ανέφερε ότι έλαβε καταγγελίες για 554 αντισημιτικές ενέργειες στο διάστημα 1ης Οκτωβρίου-1ης Νοεμβρίου. Οι ισλαμοφοβικές ενέργειες επίσης τριπλασιάστηκαν.

Στην πορεία που οργανώθηκε με πρωτοβουλία της Εκστρατείας Κατά του Αντισημιτισμού έδωσε το παρών και ο πρώην πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον. Στην αρχή της διαδήλωσης η αστυνομία συνέλαβε τον ιδρυτή της ακροδεξιάς οργάνωσης EDL Τόμι Ρόμπινσον.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This