Το κλάμα του Κιμ έγινε viral

Και οι σκληροί δακρύζουν

Must Read

Δακρύζουν και λυγίζουν ακόμη και οι πλέον άκαμπτοι ηγέτες.

Η είδηση είναι όταν λοιπόν κλαίει ο Κιμ Γιονγκ Ουν, πράγμα σπάνιο.

Ο σκληρός ηγέτης του καθεστώτος της Βόρειας Κορέας έσπασε και έβαλε τα κλάματα σε ομιλία του προς τις μητέρες για το θέμα της υπογεννητικότητας! Ο Κιμ προέτρεψε τις γυναίκες να αντιστρέψουν την μείωση του ποσοστού γεννήσεων στην χώρα.

Κάποιοι είπαν ότι το κλάμα ήταν… θεατρικό, αλλά μάλλον δεν φαίνεται κάτι τέτοιο μέσα από το βίντεο. Οι εικόνες μεταδόθηκαν από την κρατική τηλεόραση της Β. Κορέας που κάλυπτε την ομιλία του.

Το δάκρυά του μάλιστα συγκίνησαν και τις μητέρες που έβαλαν κι αυτές τα κλάματα μαζί του. Πολλοί θεώρησαν ότι και αυτό το σκηνικό είναι… φτιαχτό. Ο Κιμ είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του: «Το να σταματήσουμε την μείωση των γεννήσεων και να παρέχουμε καλή φροντίδα και εκπαίδευση είναι κάτι που πρέπει να λύσουμε μαζί με τις μητέρες μας».

Να τονίσουμε, πως η ενδελεχής ανάγνωση των γεννήσεων στην Β. Κορέα είναι εξαιρετικά δύσκολη λόγω των περιορισμένων στατιστικών στοιχείων που δημοσιοποιεί το καθεστώς του Κιμ. Φαίνεται όμως ότι ότι το ποσοστό γονιμότητας στην χώρα μειώνεται σταθερά τα τελευταία 10 χρόνια. Το συνολικό ποσοστό γονιμότητας ή ο μέσος αριθμός μωρών που αναμένεται να γεννηθούν κατά την διάρκεια ζωής μίας γυναίκας, ήταν 1,79 το 2022, από 1,88 το 2014.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This