Της κακομοίρας πάλι στην αλβανική βουλή: Άναψαν… καπνογόνα!

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης καταγγέλλουν τον Ράμα για διαφθορά και αυταρχισμό

Must Read

Ο κακός χαμός για ακόμη μια φορά στο αλβανικό κοινοβούλιο, με βουλευτές της αντιπολίτευσης να ανάβουν καπνογόνα και να ρίχνουν δυναμιτάκια μέσα στην αίθουσα!

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν ξεκινήσει την ψηφοφορία για τον ετήσιο προϋπολογισμό, με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να κατηγορούν την κυβέρνηση Ράμα για διαφθορά και αυταρχισμό.

Παρά την ένταση, η διαδικασία της ψηφοφορίας συνεχίστηκε, αν και κράτησε μόλις 8 λεπτά, αφού το κυβερνών κόμμα του Ράμα έχει την πλειοψηφία.

Η αντιπολίτευση πάντως τονίζει ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται κατά της διαφθοράς και ότι θα εντείνει τις πιέσεις της για την σύσταση ειδικών επιτροπών έρευνας και διαφάνειας στην Αλβανία.

Το αστείο της υπόθεσης είναι πως την στιγμή που η αντιπολίτευση καταγγέλλει τον Ράμα για διαφθορά, ο ίδιος συνεχίζει α κρατάει φυλακισμένο τον δήμαρχο Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη και να μιλάει για… δίκαιο!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This