Φρέντι Μπελέρης: «Μπλόκο» Ράμα και στο νέο αίτημα για την ορκωμοσία του

«Ο πρωθυπουργός και η σπείρα του ευτελίζουν τη διαδικασία» δήλωσε οργισμένος ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας

Must Read

Μόνο έκπληξη δεν αποτελεί η νέα απόφαση των δικαστικών Αρχών της Αλβανίας, στην υπόθεση Μπελέρη, καθώς απέρριψαν σήμερα το αίτημά του να λάβει άδεια για να ορκιστεί δήμαρχος Χειμάρρας.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, το δικαστήριο αποφάσισε να μην δώσει άδεια ορκωμοσίας στον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας, με τον Φρέντι Μπελέρη να  διατηρεί, πάντως, το δικαίωμα να ασκήσει έφεση στην εν λόγω απόφαση μέσα σε 15 ημέρες.

Κατά τη διάρκεια της δίκης στην οποία εξεταζόταν το αίτημά του, ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας τόνισε σε οργισμένο ύφος πως «ο πρωθυπουργός και η σπείρα του ευτελίζουν τη διαδικασία και προκαταβάλλουν τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης».

Από την πλευρά του, ο Έντι Ράμα, μιλώντας στο έκτακτο συνέδριο του Σοσιαλιστικού Κόμματος, δήλωσε ότι η θέση του για την υπόθεση του Φρέντι Μπελέρη δεν αλλάζει, παρά τις προειδοποιήσεις της Ελλάδος, αναφέροντας, μάλιστα, ότι η χώρα μας ανέστειλε τη γνωμοδότησή της για την προώθηση της διαδικασίας ένταξης της Αλβανίας στην Ε.Ε. «Η ιστορία είναι γνωστή. Δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε το τι έχει συμβεί σε αυτή την υπόθεση. Μια θέση που ούτε αλλάζει μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου, δεν θα αλλάξει, όχι, γιατί είναι πεισματάρηδες οι Αλβανοί, αλλά ο λόγος που δεν αλλάζουμε γνώμη είναι γιατί είναι πεισματάρης ο ίδιος ο λόγος», είπε συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός της Αλβανίας:

Αξίζει να αναφερθεί πως ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, ο οποίος όπου βρεθεί κι όπου σταθεί μιλάει για «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» που «δεν δέχεται από πουθενά κάποια πίεση» τόνισε σήμερα ότι το Ειδικό Δικαστήριο δεν θα δώσει την άδεια ορκωμοσίας στον Φρέντι Μπελέρη, ενώ η δίκη ήταν σε εξέλιξη

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:
^

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This