Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου επιστρατεύει και το TikTok στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας!

«Βασιζόμαστε σε εσάς για μας ενημερώνετε όσο το δυνατόν περισσότερο για ό,τι σας ανησυχεί», αναφέρει το μήνυμα της Αστυνομίας προς πολίτες και επισκέπτες της βρετανικής πρωτεύουσας

Must Read

Η Χαμάς απειλεί με «θανάτωση» όλων των ομήρων, αν δεν υπάρξει σύντομα εκεχειρία με το Ισραήλ, την ώρα που το τρομοκρατικά χτυπήματα από φανατικούς Ισλαμιστές σε διάφορες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες αυξάνονται και πληθύνονται, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την επίθεση 26χρονου εξτρεμιστή μουσουλμάνου μαχαιροβγάλτη σε τρεις τουρίστες κοντά στον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι, η οποία οδήγησε στο θάνατο τον έναν εξ αυτών.

Ένεκα, εξάλλου, του γεγονότος πως το ερχόμενο καλοκαίρι η γαλλική πρωτεύουσα θα υποδεχτεί τους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν, πλέον, πολύ πιθανό, το ενδεχόμενο μεγάλου τρομοκρατικού χτυπήματος κατά τη διάρκειά τους. Συν τοις άλλοις, την περασμένη εβδομάδα η Ευρωπαία επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων, Ίλβα Γιόχανσον, προειδοποίησε πώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων σε κράτη της Ευρωπαϊκής Ενωσης κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

^

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, οι Αρχές αποφάσισαν πως δεν φτάνει να βρίσκονται εκείνες σε επιφυλακή, παρά καλό θα ήταν να ζητήσουν τη βοήθεια και του… κοινού στην αντιμετώπιση της τρομοκρατίας. Αυτό ακριβώς έκανε πράξη πρώτη και καλύτερη η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου, η οποία με επίσημο μήνυμά της στο TikTok, ζητά από όσους βρίσκονται στη βρετανική πρωτεύουσα να είναι σε εγρήγορση και να ενημερώνουν τις Αρχές στην περίπτωση που δουν ή ακούσουν κάτι που θα τους προκαλέσει ανησυχία.

«Να είστε σε εγρήγορση και να μας ειδοποιήσετε αν εντοπίσετε, ακούσετε ή δείτε κάτι που να σας προκαλέσει ανησυχία. Έχουμε αστυνομικούς και προσωπικό σε όλο το Λονδίνο για να σας κρατήσουν ασφαλείς και βασιζόμαστε σε εσάς για μας ενημερώνετε όσο το δυνατόν περισσότερο για ό,τι σας ανησυχεί», αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου.

  • Δείτε το μήνυμα:

*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This