Τις καλές προσωπικές σχέσεις με τον Μητσοτάκη διαφήμισε ο Έντι Ράμα

«Τα θέματα που μας χωρίζουν πρέπει να αντιμετωπίζονται με κομψότητα» το έμμεσο σχόλιο για την φυλάκιση Μπελέρη

Must Read

Την ώρα που οι Αλβανοί κρατάνε φυλακισμένο τον εκλεγμένο δήμαρχος Χειμάρας Φρέντι Μπελέρη και δεν του επιτρέπουν ούτε να ορκιστεί, ο Έντι Ράμα βρήκε ευκαιρία για να διαφημίσει το πόσο καλές είναι οι προσωπικές του σχέσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Απαντώντας στις ερωτήσεις δημοσιογράφων για τις σχέσεις Αλβανίας-Ελλάδας, ο Αλβανός πρωθυπουργός είπε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει μια σχέση σεβασμού και ανοιχτή, ενώ τα θέματα που μας χωρίζουν, πρέπει να αντιμετωπίζονται με κομψότητα, όπου η λέξη κλειδί πρέπει να είναι η επικοινωνία».

Και συνέχισε αναφέροντας: «Η σχέση με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας είναι φιλική, μια σχέση σεβασμού, ανοιχτή και εγώ για τον εαυτό μου, και χάρη σε όλη αυτή την εμπειρία και χάρη στην εμπειρία με τους ηγέτες της ΕΕ, έχω μάθει ότι υπάρχει τρόπος να χειριζόμαστε τις διαφορές με όλη την κομψότητα της ανθρώπινης συμπεριφοράς.

Όσο περισσότερο μετατρέπουμε τις διαφωνίες σε λόγους για να πολεμήσουμε, τόσο πιο κοντά στη ζωολογία βρισκόμαστε.

Με τον Μητσοτάκη δεν έχουμε τίποτα προσωπικό, αντίθετα η χθεσινή συζήτηση ήταν μια φιλική συζήτηση, αλλά αυτό δεν είναι λόγος να ξεπερνάμε τα όρια ενός προβλήματος που πρέπει να αντιμετωπιστεί σε όλο τον ορίζοντα των σχέσεων και να τινάζουμε στον αέρα όλη τη σχέση είπε ο Ράμα».

Τα παραπάνω θεωρούνται έμμεση αναφορά στην υπόθεση Μπελέρη, στην οποία απέφυγε να αναφερθεί ο Έντι Ράμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This