Άρχισαν τα όργανα στο Κίεβο: Συγγενείς Ουκρανών στρατιωτών απαιτούν να μάθουν την τύχη τους

Must Read

Συγγενείς Ουκρανών στρατιωτών συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Μαϊντάν στο Κίεβο, απαιτώντας να μάθουν που είναι τα παιδιά τους.

Γονείς, σύζυγοι και παιδιά βγήκαν στην πλατεία, ζητώντας την επιστροφή των ανδρών τους – όσοι είναι ακόμα ζωντανοί.

Οι Συγγενείς Ουκρανών στρατιωτών φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πλακάτ, καλούν τις αρχές να απεμπλέξουν τους στρατιώτες των Ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων από τους βομβαρδισμούς και τα χαρακώματα της πρώτης γραμμής.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη συγκέντρωση των οικογενειών «αγνοουμένων στρατιωτών», καθώς συγγενείς στρατιωτικών συμμετέχουν τακτικά σε παρόμοιες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, που όμως αποκρύπτονται από τα ΜΜΕ. Υπάρχει άλλωστε τεράστιο θέμα με χιλιάδες Ουκρανούς στρατιώτες των οποίων η τύχη «αγνοείται εδώ και μήνες.

Εν τω μεταξύ,  στην πρώτη γραμμή Ουκρανοί στρατιώτες παραδίδονται μαζικά, απελπισμένοι μπροστά στην προέλαση του ρωσικού στρατού και χωρίς τις προμήθειες που τους είχαν υποσχεθεί προηγουμένως από τη Δύση.

Πλέον μόνο ο Ζελένσκι συνεχίζει να παρουσιάζει «επιτυχίες» του ουκρανικού στρατού για να αποσπάσει μεγαλύτερη στήριξη, εξαναγκάζοντας παράλληλα όλο και περισσότερους πολίτες να μεταφερθούν στο μέτωπο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This