«Αλαλούμ» στη Βρετανία: Ταλαιπωρία για χιλιάδες επιβάτες – Η Eurostar ακύρωσε όλα τα δρομολόγια

Αφορμή στάθηκε η πλημμύρα σε μια σήραγγα

Must Read

Απίστευτη ταλαιπωρία έμελλε να συναντήσουν όσοι αποφάσισαν να περάσουν τις ημέρες των γιορτών στη Βρετανία και δη στο Λονδίνο. Και αυτό γιατί η πλημμύρα σε μια σήραγγα οδήγησε στη ματαίωση όλων των σημερινών δρομολογίων των αμαξοστοιχιών Eurostar με προορισμό ή προέλευση το Λονδίνο, με αποτέλεσμα χιλιάδες ταξιδιώτες στη Βρετανία να μείνουν «ξεκρέμαστοι» και μάλιστα ενόψει των εορτασμών για το νέο έτος!

«Εξαιτίας της πλημμύρας σε μια σήραγγα στη γραμμή υψηλής ταχύτητας κοντά στο Λονδίνο, πρέπει να ματαιώσουμε όλες τις αμαξοστοιχίες μας στη γραμμή μας από και προς το Λονδίνο το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου», ανακοίνωσε η σιδηροδρομική εταιρεία μέσω του ιστοτόπου της.

Σύμφωνα με τον Independent, η ακύρωση των δρομολογίων θα επηρεάσει περίπου 30.000 ανθρώπους. 

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Παρασκευής πλημμύρισαν σήραγγες στο Ebbsfleet International στο Κεντ με αποτέλεσμα να διακοπούν οι σιδηροδρομικές υπηρεσίες στη γραμμή υψηλής ταχύτητας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This