Μήνυμα προειδοποίηση Πούτιν για το 2024: «Δεν θα υποχωρήσουμε ποτέ»

«Καμιά δύναμη δεν μπορεί να μας διχάσει»

Must Read

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν προειδοποίησε την Κυριακή ότι η Ρωσία δεν θα υποχωρήσει ποτέ καθώς «υπερασπίσθηκε σθεναρά» τα συμφέροντά της το 2023. Ο Ρώσος πρόεδρος απηύθυνε το καθιερωμένο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα, κατά το οποίο εξήρε τις επιτυχίες της χώρας του στην Ουκρανία, χωρίς να την κατονομάσει.

«Αποδείξαμε πολλές φορές ότι μπορούμε να εκτελέσουμε τις πιο δύσκολες αποστολές και ότι δεν θα υποχωρήσουμε ποτέ επειδή καμιά δύναμη δεν μπορεί να μας διχάσει» τόνισε στο τηλεοπτικό του διάγγελμα από το Κρεμλίνο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Πούτιν δεν αναφέρθηκε στην σύγκρουση με την Ουκρανία, την υπαινίχθηκε επανειλημμένως, αποτίοντας φόρο τιμής στους Ρώσους στρατιώτες, «τους ήρωές μας».

Πέρυσι ο Ρώσος πρόεδρος είχε εμφανισθεί περιστοιχισμένος από ένστολους. Εφέτος διακήρυξε ότι το 2024 θα είναι έτος της «οικογένειας».

«Υπερασπισθήκαμε σθεναρά τα εθνικά συμφέροντά μας, την ελευθερία μας, την ασφάλειά μας, τις αξίες μας» υπερτόνισε ο Πούτιν και διαβεβαίωσε πως η Ρωσία, η οποία βιώνει «μια ιστορική φάση», θα είναι «ακόμη πιο ισχυρή» την επόμενη χρονιά.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This